Le Poole Teff bruine broodmix
Merk
Inhoud
5 Kilogram
31,50
Consument adviesprijs
Nog maar 4 op voorraad!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8717703000368
ARTNR
882595
Productinformatie
Teff bruine broodmix
Le Poole Teff bruine broodmix
Ingrediënten
Maiszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), teff bruin, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Voedingswaarde
Gebruik
Stap 1. Doe 450 ml lauw (max25°C) water in een kom.
Stap 2. voeg 50 gram margarine of 2 eetlepel olie of 20 gram broodverbeteraar toe.
Stap 3. 8 gram suiker en 4 gram zout of broodaroma toe.
Stap 4. voeg 500 gram broodmix toe
Stap 5. 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine) of 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht), plus minus 35-45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Glutenvrij Reform Le Poole BV, Koppelstraat 45, 7391 AK Twello
Land van herkomst
Nederland
Le Poole Teff bruine broodmix
Ingrediënten
Maiszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), teff bruin, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
| Energie | 1462,5 kJ / 349,2 kcal |
| Vetten | 1,2 gram |
| Koolhydraten | 78,4 gram |
| waarvan suikers | 1 gram |
| Eiwitten | 4,3 gram |
| Zout | 0 gram |
| Voedingsvezels | 3,9 gram |
Gebruik
Stap 1. Doe 450 ml lauw (max25°C) water in een kom.
Stap 2. voeg 50 gram margarine of 2 eetlepel olie of 20 gram broodverbeteraar toe.
Stap 3. 8 gram suiker en 4 gram zout of broodaroma toe.
Stap 4. voeg 500 gram broodmix toe
Stap 5. 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine) of 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht), plus minus 35-45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Glutenvrij Reform Le Poole BV, Koppelstraat 45, 7391 AK Twello
Land van herkomst
Nederland
Maiszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), teff bruin, E412, MELKPOEDER, aardappelglucose, caramel, stabilisator: E170, raapzaadvet.
Stap 1. Doe 450 ml lauw (max25°C) water in een kom.
Stap 2. voeg 50 gram margarine of 2 eetlepel olie of 20 gram broodverbeteraar toe.
Stap 3. 8 gram suiker en 4 gram zout of broodaroma toe.
Stap 4. voeg 500 gram broodmix toe
Stap 5. 4 gram gedroogde gist (voor in de broodmachine) of 7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven).
Daarna maximaal 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht), plus minus 35-45 minuten bakken.
Broodbakmachine: programma French.






