Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio

Inhoud
350 Gram
4,55 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 3380380076060
ARTNR 836225
 

Productinformatie

Mix voor pizzabodems glutenvrij bio
Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio

Ingrediënten
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix"gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 348 kcal / 1474 kJ
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
1 gram
0,2 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
77 gram
0,3 gram
Vezels 4,5 gram
Eiwitten 5,9 gram
Zout 1,2 gram


Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.

Bewaren
Bewaren op een droge en koele plek.

Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk

Land van herkomst
EU/Non-EU
Witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix"gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap. De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.

Inspiratie

  1. image
    Finax Broodmix wit glutenvrij 900 Gram Finax Broodmix wit
    5,99
    900 Gram
  2. image
    RUF Cakemix marmer 430 Gram Een heerlijke glutenvrije cakemix marmer
    3,98
    430 Gram
  3. image
    Candy Tree Dropveters zout glutenvrij bio 100 Gram Candy Tree dropveters zout glutenvrij
    2,55
    100 Gram
  4. image
    TerraSana Ramen bruine rijst bio 280 Gram Terrasana Ramen bruine rijst bio
    5,99
    280 Gram
  5. image
    Schar Gnocchi glutenvrij 300 Gram Dr Schar Gnocchi
    3,58
    300 Gram
  6. image
    Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio 350 Gram Ma Vie Sans Gluten Mix voor pizzabodem
    4,55
    350 Gram