5,99
Consument adviesprijs
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
7311143100117
ARTNR
875219
Productinformatie
Broodmix wit glutenvrij
Finax Broodmix wit glutenvrij
Ingrediënten
Glutenvrij tarwezetmeel (max. 2 mg gluten per 100 g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), vitamine B3 (niacin), ijzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Voedingswaarde
Gebruik
Recept licht brood
Zelf toevoegen:
25 g gist
4 dl handwarm water (37°C)
30 g gesmolten margarine of 2 el olie
1-1,5 tl zout
450 g Finax Glutenvrije meelmix (ca. 7,5dl)
Bereiding:
1. Los de gist op in het handwarme water
2. Voeg de overige ingrediënten toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij meel zit vaak opeengepakt).
3. Kneed het deeg ca. 5 min. stevig met een mixer.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ca. 1,5l
5. Laat het brood ca. 35 min. rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 min. onderin de oven op 200°C.
Bewaren
Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.
Fabrikant / Distributeur
VIDANA Foods, Boylestraat 36C, 6718 XM Ede
Finax Broodmix wit glutenvrij
Ingrediënten
Glutenvrij tarwezetmeel (max. 2 mg gluten per 100 g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), vitamine B3 (niacin), ijzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1450 kJ / 350 kcal |
Vet | <0,5 gram |
- waarvan verzadigd | <0,5 gram |
Koolhydraten | 83 gram |
- waarvan suikers | 5,0 gram |
Vezels | 4,0 gram |
Eiwitten | 3,0 gram |
Zout | 0,02 gram |
Gebruik
Recept licht brood
Zelf toevoegen:
25 g gist
4 dl handwarm water (37°C)
30 g gesmolten margarine of 2 el olie
1-1,5 tl zout
450 g Finax Glutenvrije meelmix (ca. 7,5dl)
Bereiding:
1. Los de gist op in het handwarme water
2. Voeg de overige ingrediënten toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij meel zit vaak opeengepakt).
3. Kneed het deeg ca. 5 min. stevig met een mixer.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ca. 1,5l
5. Laat het brood ca. 35 min. rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 min. onderin de oven op 200°C.
Bewaren
Droog bewaren, niet boven normale kamertemperatuur, apart van producten met een sterke geur.
Fabrikant / Distributeur
VIDANA Foods, Boylestraat 36C, 6718 XM Ede
Glutenvrij tarwezetmeel (max. 2 mg gluten per 100 g), magere MELKpoeder, oligofructose, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), vitamine B3 (niacin), ijzer, vitamine B1 (thiamine), vitamine B6 (pyridoxine), vitamine B2 (riboflavine).
Recept licht brood
Zelf toevoegen:
25 g gist
4 dl handwarm water (37°C)
30 g gesmolten margarine of 2 el olie
1-1,5 tl zout
450 g Finax Glutenvrije meelmix (ca. 7,5dl)
Bereiding:
1. Los de gist op in het handwarme water
2. Voeg de overige ingrediënten toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij meel zit vaak opeengepakt).
3. Kneed het deeg ca. 5 min. stevig met een mixer.
4. Giet het beslag in een ingevette langwerpige vorm van ca. 1,5l
5. Laat het brood ca. 35 min. rijzen onder een doek.
6. Bak ca. 25 min. onderin de oven op 200°C.