3,58
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8008698004586
ARTNR
828885
Productinformatie
Gnocchi
Dr Schar Gnocchi
Ingrediënten
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)
Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren en binnen drie dagen gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp, Nederland
Land van herkomst
Italie
Dr Schar Gnocchi
Ingrediënten
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 686 kJ / 162 kcal |
Vet | 0 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 gram |
Koolhydraten | 36 gram |
waarvan suikers | 0,9 gram |
Eiwitten | 3,1 gram |
Zout | 1 gram |
Gebruik
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)
Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren en binnen drie dagen gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp, Nederland
Land van herkomst
Italie
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)