3,58
Consument adviesprijs
Nog maar 1 op voorraad!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8008698004586
ARTNR
828885
Productinformatie
Gnocchi
Dr Schar Gnocchi
Ingrediënten
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)
Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren en binnen drie dagen gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp, Nederland
Land van herkomst
Italie
Dr Schar Gnocchi
Ingrediënten
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
| Energie | 686 kJ / 162 kcal |
| Vet | 0 gram |
| waarvan verzadigde vetzuren | 0 gram |
| Koolhydraten | 36 gram |
| waarvan suikers | 0,9 gram |
| Eiwitten | 3,1 gram |
| Zout | 1 gram |
Gebruik
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)
Bewaren
Na opening in de koelkast bewaren en binnen drie dagen gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Glutenvrijtotaal BV, Lijnbaan 8, 2352 CK Leiderdorp, Nederland
Land van herkomst
Italie
Gerehydrateerde aardappelvlokken (85%) (water, aardappelen, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren; stabilisator: dinatriumdifosfaat; antioxidant: ascorbylpalmitaat), rijstmeel, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar: melkzuur, conserveermiddel: sorbinezuur.
Bereiding:
Water aan de kook brengen, eventueel wat zout toevoegen en de Gnocchi in de pan doen.
Afgieten zodra de gnocchi boven komen drijven (na over 2 minuten)






