Primeal Groene curry pasta bio
Merk
Inhoud
120 Gram
3,39
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380107498
ARTNR
287050
Productinformatie
Groene curry pasta bio
Deze groene currypasta wordt in Thailand gemaakt van chilipeper, aroma’s en specerijen die ter plaatse worden geteeld.
Ingrediënten
Groene chilipeper* (45%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, korianderzaad*, galanga*, combava*, komijnzaad*, zuurteregelaar: citroenzuur. *Afkomstig van de biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep, … op smaak te brengen.
Zonder toegevoegde aroma’s is deze pasta zeer pittig.
Bewaren
Na opening koel bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA la Boissonnette, 07340 Peugres, Frankrijk
Land van herkomst
Non-EU
Deze groene currypasta wordt in Thailand gemaakt van chilipeper, aroma’s en specerijen die ter plaatse worden geteeld.
Ingrediënten
Groene chilipeper* (45%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, korianderzaad*, galanga*, combava*, komijnzaad*, zuurteregelaar: citroenzuur. *Afkomstig van de biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
Energie | 301 kJ / 72 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigd | 0 g |
Koolhydraten | 9,7 g |
- waarvan suikers | 2,8 g |
Eiwitten | 3,5 g |
Vezels | 9,6 g |
Zout | 13,9 g |
Gebruik
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep, … op smaak te brengen.
Zonder toegevoegde aroma’s is deze pasta zeer pittig.
Bewaren
Na opening koel bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA la Boissonnette, 07340 Peugres, Frankrijk
Land van herkomst
Non-EU
Groene chilipeper* (45%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, korianderzaad*, galanga*, combava*, komijnzaad*, zuurteregelaar: citroenzuur. *Afkomstig van de biologische landbouw.
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep, … op smaak te brengen.
Zonder toegevoegde aroma’s is deze pasta zeer pittig.