2,55
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380390104401
ARTNR
858898
Productinformatie
Bulgur fijn bio
Primeal fijne bulgur. Heerlijk als warm gerecht bij groenten en peulvruchten. Eenvoudig te bereiden.
Ingrediënten
Harde TARWE*, voorgekookt op een lage temperatuur door een dubbel kookproces en daarna gemalen. *van biologische teelt
Voedingswaarde
Gebruik
Kook 1 volume bulgur in 2 volumes water in een pan met gesloten deksel gedurende 10 minuten, daarna naar smaak zout toevoegen en laten wellen.
Voeg 1 volume bulgur toe aan 2 volumes kokend water en laat het 10 minuten koken in een pan met gesloten deksel. Voeg naar smaak zout toe en laat de bulgur wellen. Heerlijk om warm te eten of als bijgerecht bij groenten en peulvruchten.
Bewaren
Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Italië
Primeal fijne bulgur. Heerlijk als warm gerecht bij groenten en peulvruchten. Eenvoudig te bereiden.
Ingrediënten
Harde TARWE*, voorgekookt op een lage temperatuur door een dubbel kookproces en daarna gemalen. *van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1496 kJ / 354 kcal |
Vet | 2,8 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 63,9 gram |
- waarvan suikers | 1,1 gram |
Vezels | 8,9 gram |
Eiwitten | 13,8 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Kook 1 volume bulgur in 2 volumes water in een pan met gesloten deksel gedurende 10 minuten, daarna naar smaak zout toevoegen en laten wellen.
Voeg 1 volume bulgur toe aan 2 volumes kokend water en laat het 10 minuten koken in een pan met gesloten deksel. Voeg naar smaak zout toe en laat de bulgur wellen. Heerlijk om warm te eten of als bijgerecht bij groenten en peulvruchten.
Bewaren
Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Italië
Harde TARWE*, voorgekookt op een lage temperatuur door een dubbel kookproces en daarna gemalen.
*van biologische teelt
Kook 1 volume bulgur in 2 volumes water in een pan met gesloten deksel gedurende 10 minuten, daarna naar smaak zout toevoegen en laten wellen.
Voeg 1 volume bulgur toe aan 2 volumes kokend water en laat het 10 minuten koken in een pan met gesloten deksel. Voeg naar smaak zout toe en laat de bulgur wellen. Heerlijk om warm te eten of als bijgerecht bij groenten en peulvruchten.