Wat heb je nodig?
- 200 gram fusilli
- 2 bouillonblokjes
- Een halve krop sla
- Een handvol gele rozijnen
- 1 appel
- Een halve limoen
- 100 gram gerookte kip
- 15 snoeptomaatjes
- 1 eetlepel acaciahoning
- Een halve komkommer
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden


Hoe maak je het?
-
Zet een grote pan water op het fornuis en breng het water aan de kook.
-
Doe 2 bouillonblokjes in de pan, wacht tot deze zijn opgelost en kook daarna de pasta gaar.
-
Laat de pasta afkoelen. Je kunt er een beetje olijfolie overheen gieten om te voorkomen dat het aan elkaar plakt.
-
Was alle groente. Snijd daarna de komkommer, tomaatjes en appel in blokjes. Snijd de sla fijn.
-
Doe de komkommer, tomaatjes, appel en sla in een grote kom. Voeg de gerookte kipfilet en een handvol gele rozijnen toe.
-
Maak de dressing door 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel acaciahoning, het sap van een halve limoen en 1 theelepel Italiaanse kruiden in een bakje goed te mengen.
-
Voeg de koude pasta toe aan de grote kom en meng alles goed door elkaar. Giet de dressing erover en hussel nogmaals.



