3,59
Consument adviesprijs
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8718754500012
ARTNR
857141
Productinformatie
Sambal manis bio
Sambal Manis is een zoete gebakken sambal gemaakt van chilipepers en is gebaseerd op een authentiek recept.
Ingrediënten
sambal oelek* (cayenne pepers*, zout, azijn*, maiszetmeel*), ui*, agavesiroop*, zonnebloemolie*, KETJAP MANIS* (water, SOJABONENSAP*, suiker*, melasse*, zeezout, specerijen*), maiszetmeel*, zeezout*, knoflook*, verdikkingsmiddel: xanthaangom *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Sambal Manis is heerlijk in oosterse gerechten, maar kan ook gebruikt worden als dipsaus of in andere gerechten om de smaak te versterken.
Bewaren
Na opening koel bewaren
Fabrikant / Distributeur
FZ Organic Food, Oppers 58, 8471 ZM Wolvega
Land van herkomst
Non-EU
Sambal Manis is een zoete gebakken sambal gemaakt van chilipepers en is gebaseerd op een authentiek recept.
Ingrediënten
sambal oelek* (cayenne pepers*, zout, azijn*, maiszetmeel*), ui*, agavesiroop*, zonnebloemolie*, KETJAP MANIS* (water, SOJABONENSAP*, suiker*, melasse*, zeezout, specerijen*), maiszetmeel*, zeezout*, knoflook*, verdikkingsmiddel: xanthaangom *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
| Energie | 865 kJ / 208 kcal |
| Vet | 13,2 gram |
| waarvan verzadigd | 1,5 gram |
| Koolhydraten | 21,3 gram |
| waarvan suikers | 15,8 gram |
| Eiwit | 1,4 gram |
| Vezels | 0,7 gram |
| Zout | 7,6 gram |
Gebruik
Sambal Manis is heerlijk in oosterse gerechten, maar kan ook gebruikt worden als dipsaus of in andere gerechten om de smaak te versterken.
Bewaren
Na opening koel bewaren
Fabrikant / Distributeur
FZ Organic Food, Oppers 58, 8471 ZM Wolvega
Land van herkomst
Non-EU
sambal oelek* (cayenne pepers*, zout, azijn*, maiszetmeel*), ui*, agavesiroop*, zonnebloemolie*, KETJAP MANIS* (water, SOJABONENSAP*, suiker*, melasse*, zeezout, specerijen*), maiszetmeel*, zeezout*, knoflook*, verdikkingsmiddel: xanthaangom *biologisch
Sambal Manis is heerlijk in oosterse gerechten, maar kan ook gebruikt worden als dipsaus of in andere gerechten om de smaak te versterken.



