TS Import Sengiri daikon radijs gedroogd
Merk
Inhoud
100 Gram
5,99
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8713576273748
ARTNR
893213
Productinformatie
Sengiri daikon radijs gedroogd
Daikon is een soort witte radijs in de vorm van een dunne aubergine. Om daikon langer te kunnen bewaren en dus vaker te kunnen gebruiken, wordt de radijs in kleine reepjes gesneden. Sengiri is Japans voor ‘gesneden’. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft.
Ingrediënten
gedroogde daikon-radijs
Voedingswaarde
Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Fabrikant / Distributeur
Terrasana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Daikon is een soort witte radijs in de vorm van een dunne aubergine. Om daikon langer te kunnen bewaren en dus vaker te kunnen gebruiken, wordt de radijs in kleine reepjes gesneden. Sengiri is Japans voor ‘gesneden’. Sengiri daikon wordt in de zon gedroogd. Dit drogen gebeurt alleen als er een koude wind is, zodat de oorspronkelijke zoete, zachte smaak behouden blijft.
Ingrediënten
gedroogde daikon-radijs
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g
| Energie (kJ) | 1096 | kJ |
| Energie(kcal) | 260 | kcal |
| Eiwit totaal | 11,0 | g |
| Koolhydraten totaal | 63,0 | g |
| Suikers | 23,0 | g |
| Vet totaal | 0,0 | g |
| Vet verzadigd | 0,0 | g |
| Voedingsvezel | 18,0 | g |
| Natrium | 100 | mg |
| Zout | 0,3 | g |
Gebruik
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.
Fabrikant / Distributeur
Terrasana, Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
gedroogde daikon-radijs
Week de daikon vóór gebruik ca. 10 minuten. Sauteer de uitgelekte reepjes kort in olie, voeg he weekwater toe en laat ca. 10 minuten koken. Breng op smaak met shoyu, sushi-azijn, mirin en gember (optioneel). Combineer met andere (wortel)groenten.



