Treat Pannenkoek - wafel glutenvrij

Merk
Inhoud
200 Gram
7,15 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 7446021161161
ARTNR 288120
 

Productinformatie

Pannenkoek - wafel glutenvrij
Deze prebiotische vezels komen uit knollen (konjac en tapioca), de baobab vrucht, lijnzaad en kokos.
De pannenkoek is 100% suikervrij en gezoet met puur baobab poeder.
Dit baobabpoeder is puur fruitpoeder van de Baobab boom en is rijk aan vezels en vitamine C.
De pannenkoek zijn heerlijk en eenvoudig klaar te maken.

- Glutenvrij
- Lactosevrij
- Geen aardappel
- Geen rijst
- Geen maïs
- Goede vezels voor je darmen
- Prebiotisch
- Baobab
- Konjac

Ingrediënten
Geel lijnzaadmeel, kokosmeel, konjakmeel, tapiocameel, psyllium.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
Energie 1503 kJ / 357 kcal
Vetten
waarvan verzadigde vetzuren
4,9g
3,6g
Koolhydraten
waarvan suikers
64,6g
3,3g
Vezels 13,9g
Eiwitten 6,6g
Zout 0,1g


Gebruik
Pannenkoek
Ingrediënten
- 100 g pannenkoekmix
- 4 eieren
- 400-500 ml water
- (optioneel 20 g zoetstof naar keuze)

Bereiding
Meng in een kom 4 eieren met ½ pak (100g) pannenkoekmix. Voeg 400 tot 500g water toe en meng de ingrediënten (optioneel 20g zoetstof naar keuze). Verhit een koekenpan met wat olie op matig vuur. Schep er een soeplepel beslag in. Bak de pannenkoeken tot de bovenkant droog is en kleine blaasjes vertoont. Draai dan om en bak de onderkant ook goudbruin.

Wafel
Ingrediënten
- 100 g pannenkoekmix
- 3 eieren
- 20 g zoetstof naar keuze
- 40 g water
- 20 g kokosolie

Bereiding
Meng in een kom 3 eieren met ½ pak (100g) pannenkoekmix en 20g zoetstof naar keuze. Voeg 20g kokosolie en 40g water toe. Bak de wafels in een wafelijzer.

Bewaren
Bewaar het product koel en droog.

Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
Geel lijnzaadmeel, kokosmeel, konjakmeel, tapiocameel, psyllium.
Pannenkoek Ingrediënten - 100 g pannenkoekmix - 4 eieren - 400-500 ml water - (optioneel 20 g zoetstof naar keuze) Bereiding Meng in een kom 4 eieren met ½ pak (100g) pannenkoekmix. Voeg 400 tot 500g water toe en meng de ingrediënten (optioneel 20g zoetstof naar keuze). Verhit een koekenpan met wat olie op matig vuur. Schep er een soeplepel beslag in. Bak de pannenkoeken tot de bovenkant droog is en kleine blaasjes vertoont. Draai dan om en bak de onderkant ook goudbruin. Wafel Ingrediënten - 100 g pannenkoekmix - 3 eieren - 20 g zoetstof naar keuze - 40 g water - 20 g kokosolie Bereiding Meng in een kom 3 eieren met ½ pak (100g) pannenkoekmix en 20g zoetstof naar keuze. Voeg 20g kokosolie en 40g water toe. Bak de wafels in een wafelijzer.

Inspiratie