Treat Oerbrood glutenvrij

Merk
Inhoud
250 Gram
8,18 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 7446021158161
ARTNR 288117
 

Productinformatie

Oerbrood glutenvrij
Start elke dag met een puur en heerlijk brood!
De geselecteerde melen komen uit knollen (konjac en tapioca), lijnzaad en kokos. Met het oerbrood kies je ook voor de glucomannan vezel uit konjac. Dit broodje is heel eenvoudig klaar te maken en kan je afbakken in een oven.

Ingrediënten
Geel lijnzaadmeel, konjak meel, kokosmeel, tapiocameel, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten, zout).

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
Energie 1420 kJ / 337 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
4,8g
3,4g
Koolhydraten
-  waarvan suikers
59g
3,9g
Vezels 15g
Eiwitten 6,2g
Zout 2,1g


Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
5 eieren
50 ml water
1 el olie

Bereiding (voor 1 brood):
Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een langwerpig brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.

Laat het brood afkoelen.

Bewaren
Bewaar het product koel en droog.

Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
Geel lijnzaadmeel, konjak meel, kokosmeel, tapiocameel, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten, zout).
Ingrediënten (voor 1 brood): Bakmix 5 eieren 50 ml water 1 el olie Bereiding (voor 1 brood): Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een langwerpig brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten. Laat het brood afkoelen.

Inspiratie