Treat Brood vitaal glutenvrij

Merk
Inhoud
180 Gram
8,18 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 7446021158154
ARTNR 288116
 

Productinformatie

Brood vitaal glutenvrij
Start elke dag met een puur en heerlijk brood!
De geselecteerde melen komen uit tapioca, baobab, lijnzaad en kokos.

Vitaal Brood is extra verrijkt met de vezel van Baobab. Dit baobabpoeder is puur fruitpoeder van de Baobab vrucht en is rijk aan vezels en vitamine C.

Dit brood is eenvoudig en snel klaar te maken en kan je afbakken in de oven.

Ingrediënten
Geel lijnzaadmeel, kokosmeel, tapiocameel, baobab, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten), bamboevezel.

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
Energie 1207 kJ / 288 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
3,2g
1,6g
Koolhydraten
- waarvan suikers
41g
2,4g
Vezels 28g
Eiwitten 9,6g
Zout 3,4g


Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
3 eieren
150 ml bruisend water
1 el olie

Bereiding (voor 1 brood):
Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een bol en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.

Laat het brood afkoelen.

Bewaren
Bewaar het product koel en droog.

Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
Geel lijnzaadmeel, kokosmeel, tapiocameel, baobab, paleo bakpoeder (tapiocameel, rijsmiddelen: wijnsteenzuur, natriumcarbonaten), bamboevezel.
Ingrediënten (voor 1 brood): Bakmix 3 eieren 150 ml bruisend water 1 el olie Bereiding (voor 1 brood): Meng de eieren, het water en de gesmolten olie samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag minimum 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een bol en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten. Laat het brood afkoelen.

Inspiratie