Treat Brood keto & vegan glutenvrij
Merk
Inhoud
250 Gram
9,20
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
7446021161147
ARTNR
288119
Productinformatie
Brood keto & vegan glutenvrij
Deze heerlijke broodmix past binnen elk vegan, koolhydraatarm of ketogeen dieet!
Ingrediënten
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, kokosmeel, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Voedingswaarde
Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
260 ml lauwwarm water
3 gram appel azijn
15 gram olijfolie
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de meelmix met het water, de olijfolie en de appelazijn tot een gladde massa in een kom.
Laat het beslag 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier.
Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.
Laat het brood afkoelen.
Bewaren
Bewaar het product koel en droog.
Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
Deze heerlijke broodmix past binnen elk vegan, koolhydraatarm of ketogeen dieet!
Ingrediënten
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, kokosmeel, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100g | |
| Energie | 1071 kJ / 259 Kcal |
| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
20g 2,2g |
| Koolhydraten - waarvan suikers |
4,3g 3,1g |
| Vezels | 11g |
| Eiwitten | 10g |
| Zout | 1,6g |
Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
260 ml lauwwarm water
3 gram appel azijn
15 gram olijfolie
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de meelmix met het water, de olijfolie en de appelazijn tot een gladde massa in een kom.
Laat het beslag 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier.
Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.
Laat het brood afkoelen.
Bewaren
Bewaar het product koel en droog.
Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, kokosmeel, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
260 ml lauwwarm water
3 gram appel azijn
15 gram olijfolie
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de meelmix met het water, de olijfolie en de appelazijn tot een gladde massa in een kom.
Laat het beslag 15 minuten rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier.
Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 70 minuten.
Laat het brood afkoelen.
