Treat Brood keto & low carb glutenvrij
Merk
Inhoud
170 Gram
8,18
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
7446021161116
ARTNR
288118
Productinformatie
Brood keto & low carb glutenvrij
Deze heerlijke broodmix past binnen elk koolhydraatarm of ketogeen dieet!
Ingrediënten
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, konjac, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Voedingswaarde
Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
2 eieren
150ml bruisend water
optioneel: 6 gram citroensap
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de eieren, het water en optioneel het citroensap samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag 15 min rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 60 minuten.
Laat het brood afkoelen.
Bewaren
Bewaar het product koel en droog.
Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
Deze heerlijke broodmix past binnen elk koolhydraatarm of ketogeen dieet!
Ingrediënten
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, konjac, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
Energie | 1065 kJ / 257 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
17g 2,1g |
Koolhydraten - waarvan suikers |
3,3g 2,3g |
Vezels | 14g |
Eiwitten | 15g |
Zout | 1,6g |
Gebruik
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
2 eieren
150ml bruisend water
optioneel: 6 gram citroensap
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de eieren, het water en optioneel het citroensap samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag 15 min rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 60 minuten.
Laat het brood afkoelen.
Bewaren
Bewaar het product koel en droog.
Fabrikant / Distributeur
Tr-eat, Sint-Pieterskaai 72/1, 8000 Brugge, België
AMANDELMEEL (noten), lijnzaadmeel, konjac, bamboevezel, psyllium husk, paleo bakpoeder, zout.
Ingrediënten (voor 1 brood):
Bakmix
2 eieren
150ml bruisend water
optioneel: 6 gram citroensap
Bereiding (voor 1 brood):
Meng de eieren, het water en optioneel het citroensap samen met de meelmix tot een gladde massa in een kom. Laat het beslag 15 min rusten. Vorm dan met natte handen een ovaal brood en leg het op bakpapier. Snijd het brood eventueel in voor een mooie rijzing. Bak het brood in een voorverwarmde oven op 180°C voor 60 minuten.
Laat het brood afkoelen.