9,29
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380071669
ARTNR
835344
Productinformatie
Zuurdesem tarwe bio
Primeal Zuurdesem tarwe
Ingrediënten
Gedroogde en inactieve* TARWEDEZEM (gluten) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*. *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Met de hand:
1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev"ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur.
6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodbakmachine:
Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Na opening, de zak goed afsluiten.
Fabrikant / Distributeur
Euro Nat, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Primeal Zuurdesem tarwe
Ingrediënten
Gedroogde en inactieve* TARWEDEZEM (gluten) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*. *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
| Energie | 1580 kJ / 373 kcal |
| Vet | 2,1 gram |
| - waarvan verzadigd | 0,4 gram |
| Koolhydraten | 68,2 gram |
| - waarvan suikers | 1,5 gram |
| Vezels | 7,8 gram |
| Eiwitten | 16,5 gram |
| Zout | 0 gram |
Gebruik
Met de hand:
1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev"ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur.
6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodbakmachine:
Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Na opening, de zak goed afsluiten.
Fabrikant / Distributeur
Euro Nat, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Gedroogde en inactieve* TARWEDEZEM (gluten) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*.
*afkomstig van biologische landbouw
Met de hand:
1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev"ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur.
6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
Met de broodbakmachine:
Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).



