Primeal Zuurdesem tarwe bio

Inhoud
260 Gram
9,29 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 3380380071669
ARTNR 835344
 

Productinformatie

Zuurdesem tarwe bio
Primeal Zuurdesem tarwe

Ingrediënten
Gedroogde en inactieve* TARWEDEZEM (gluten) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*. *afkomstig van biologische landbouw

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1580 kJ / 373 kcal
Vet 2,1 gram
- waarvan verzadigd 0,4 gram
Koolhydraten 68,2 gram
- waarvan suikers 1,5 gram
Vezels 7,8 gram
Eiwitten 16,5 gram
Zout 0 gram


Gebruik
Met de hand:
1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev"ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur.
6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.

Met de broodbakmachine:
Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).

Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Na opening, de zak goed afsluiten.

Fabrikant / Distributeur
Euro Nat, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk

Land van herkomst
EU
Gedroogde en inactieve* TARWEDEZEM (gluten) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist*. *afkomstig van biologische landbouw
Met de hand: 1) Vermeng 500 gram meel + 8 gram zout + lev"ble bio (=2 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°C). 2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen. 3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek. 4) Herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd wed bij het rijzen. 5) Het deeg opnieuw afdekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20°C/25°C gedurende 3 uur. 6) Plaats in een voorverwarmde oven (220/230°C) gedurende ongeveer 45 minuten. Met de broodbakmachine: Doe de ingredienten in de bakvorm en volg het langste bak programma (minimum 3 uur).

Inspiratie

  1. image
    Traay Bloemenhoning vloeibaar 900.0 gram 900 Gram Honing is een product van de natuur uit het gebied van zon en bloemen.
    12,69
    900 Gram
  2. image
    A Vogel Bambu koffie bio 200 Gram Bambu koffie van A.Vogel is een 100% natuurlijke koffievervanger, bevat geen cafeine en beinvloedt de slaap niet.
    8,49
    200 Gram
  3. image
    De Rit Chocoreale hagelslag mix bio 225 Gram Chocoreale Hagelslag mix
    5,29
    225 Gram