9,39
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380390130400
ARTNR
859005
Productinformatie
Tarwegluten bio
Primeal Tarwegluten bio
Ingrediënten
TARWEGLUTEN*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding: te gebruiken vermengd met tarwemeel om het gehalte aan eiwitten te verhogen of om seitan te maken, die dan bereid kan worden als schnitzel, gehakt, in blokjes.
Bereiding van seitan: vermeng de gluten met water, formeer een bol en laat zakken in een groot volume kokend gezouten water met kruiden en kook het gedurende 1 uur. Deze bol zal verdubbelen zelfs misschien verdrievoudigen in volume. Gluten is het eiwitelement in tarwegraan.
Bewaren
Op een droge, koele plek buiten direct zonlicht bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Primeal Tarwegluten bio
Ingrediënten
TARWEGLUTEN*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 1596 kJ / 376 kcal |
| Vetten | 2 gram |
| - waarvan verzadigde vetzuren | 0,4 gram |
| Koolhydraten | 6 gram |
| - waarvan suikers | 0 gram |
| Vezels | 1 gram |
| Eiwitten | 83 gram |
| Zout | 0,07 gram |
Gebruik
Bereiding: te gebruiken vermengd met tarwemeel om het gehalte aan eiwitten te verhogen of om seitan te maken, die dan bereid kan worden als schnitzel, gehakt, in blokjes.
Bereiding van seitan: vermeng de gluten met water, formeer een bol en laat zakken in een groot volume kokend gezouten water met kruiden en kook het gedurende 1 uur. Deze bol zal verdubbelen zelfs misschien verdrievoudigen in volume. Gluten is het eiwitelement in tarwegraan.
Bewaren
Op een droge, koele plek buiten direct zonlicht bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
TARWEGLUTEN*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Bereiding: te gebruiken vermengd met tarwemeel om het gehalte aan eiwitten te verhogen of om seitan te maken, die dan bereid kan worden als schnitzel, gehakt, in blokjes.
Bereiding van seitan: vermeng de gluten met water, formeer een bol en laat zakken in een groot volume kokend gezouten water met kruiden en kook het gedurende 1 uur. Deze bol zal verdubbelen zelfs misschien verdrievoudigen in volume. Gluten is het eiwitelement in tarwegraan.



