3,39
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380107481
ARTNR
287051
Productinformatie
Rode curry pasta bio
Rode currypasta met Spaanse peper, kruiden en specerijen
Deze rode currypasta wordt in Thailand gemaakt van gedroogde peper, aroma"s en specerijen die ter plaatse worden geteeld.
Ingrediënten
Gehydrateerde gedroogde Spaanse peper* (36,8%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, galanga*, korianderzaad*, komijnzaad*, combava*, zuurteregelaar: citroenzuur. *Afkomstig van de biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep of marinades op smaak te brengen.
Bewaren
Na opening koel bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA la Boissonnette, 07340 Peugres, Frankrijk
Land van herkomst
Non-EU
Rode currypasta met Spaanse peper, kruiden en specerijen
Deze rode currypasta wordt in Thailand gemaakt van gedroogde peper, aroma"s en specerijen die ter plaatse worden geteeld.
Ingrediënten
Gehydrateerde gedroogde Spaanse peper* (36,8%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, galanga*, korianderzaad*, komijnzaad*, combava*, zuurteregelaar: citroenzuur. *Afkomstig van de biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g | |
Energie | 400 kJ / 96 kcal |
Vetten | 1 g |
- waarvan verzadigd | 0,3 g |
Koolhydraten | 11 g |
- waarvan suikers | 2,6 g |
Eiwitten | 4,7 g |
Vezels | 12 g |
Zout | 13,9 g |
Gebruik
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep of marinades op smaak te brengen.
Bewaren
Na opening koel bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA la Boissonnette, 07340 Peugres, Frankrijk
Land van herkomst
Non-EU
Gehydrateerde gedroogde Spaanse peper* (36,8%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, galanga*, korianderzaad*, komijnzaad*, combava*, zuurteregelaar: citroenzuur.
*Afkomstig van de biologische landbouw.
Verdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep of marinades op smaak te brengen.