Primeal Risotto Provencaalse stijl bio
Merk
Inhoud
300 Gram
4,89
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380061158
ARTNR
835304
Productinformatie
Risotto Provencaalse stijl bio
Primeal Risotto Provencal
Ingrediënten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*. *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU/non-EU
Primeal Risotto Provencal
Ingrediënten
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*. *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
| Energie | 1487 kJ / 351 kcla |
| Vet | 2,5 gram |
| - waarvan verzadigd | 0,5 gram |
| Koolhydraten | 73,4 gram |
| - waarvan suikers | 3,2 gram |
| Vezels | 2,8 gram |
| Eiwitten | 7,3 gram |
| Zout | 1,8 gram |
Gebruik
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU/non-EU
Witte arborio rijst*, tomaat*, ui* rijstmeel*, zeezout, extra vierge olijfolie*, rode paprika*, maiszetmeel*, Provencaalse kruiden*, knoflook*, peper*, Chili peper*.
*biologisch
Doe de inhoud van het zakje in een hoge pan met 850 ml warm water. Laat sudderen met gesloten deksel gedurende 20 minuten op gematigd vuur en roer regelmatig om totdat al het water is geabsorbeerd.
Klassiek recept: Laat 1 fijn gesneden ajuin in 2 eetlepels olie fruiten. Voeg de inhoud van het zakje eraan toe, vermeng doed en doe er een half glas witte wijn bij. Laat even "zweten" en voeg daarna 850 ml warm water toe en vervolg het kookproces.
Indien gewenstkunt u op het einde van het kookproces er nog Parmezaanse kaas aan toevoegen of voor een veganistische versie een beetje amandelpoeder.



