Primeal Rijst rood volkoren niet klevend bio
Merk
Inhoud
500 Gram
5,35
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380080289
ARTNR
839242
Productinformatie
Rijst rood volkoren niet klevend bio
Primeal Roze Volkoren rode rijst, niet klevend
Ingrediënten
Lange rode, voorgekookte rijst* *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Spoel en kook de rijst in een grote hoeveelheid kokend water (zoals voor pasta). Laat 15 minuten koken op een laag vuurtje zonder deksel, daarna zout toevoegen.
Bi uitstek geschikt voor de bereiding van salades en bij de bereiding van gerechten op basis van rijst die opgewarmd dienen te worden.
Bewaren
Te bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU
Primeal Roze Volkoren rode rijst, niet klevend
Ingrediënten
Lange rode, voorgekookte rijst* *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1452 kJ / 343 kcal |
Vet | 2,5 gram |
- waarvan verzadigd | 0,6 gram |
Koolhydraten | 69 gram |
- waarvan suikers | 0,6 gram |
Vezels | 7 gram |
Eiwitten | 7,7 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
Spoel en kook de rijst in een grote hoeveelheid kokend water (zoals voor pasta). Laat 15 minuten koken op een laag vuurtje zonder deksel, daarna zout toevoegen.
Bi uitstek geschikt voor de bereiding van salades en bij de bereiding van gerechten op basis van rijst die opgewarmd dienen te worden.
Bewaren
Te bewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen licht.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES
Land van herkomst
EU
Lange rode, voorgekookte rijst*
*biologisch
Spoel en kook de rijst in een grote hoeveelheid kokend water (zoals voor pasta). Laat 15 minuten koken op een laag vuurtje zonder deksel, daarna zout toevoegen.
Bi uitstek geschikt voor de bereiding van salades en bij de bereiding van gerechten op basis van rijst die opgewarmd dienen te worden.