Primeal Ravioli spinazi kaas bio
Merk
Inhoud
250 Gram
4,29
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380077081
ARTNR
836213
Productinformatie
Ravioli spinazi kaas bio
Met deze semi-verse pasta biedt primeal u de kwaliteit van verse pasta en het praktische voordeel van gedroogde pasta! Op elk moment bereidt u in een handomdraai een overheerlijke pastagerecht. Dit assortiment gevulde pasta"s wordt zonder eieren en met een rijke vulling bereid. Tijdens het koken zwelt de pasta op waardoor er uit een bakje van 250 gram een gerecht van 450 gram pasta kan bereid worden, wat goed is voor 2 tot 3 personen. De vulling van de ravioli spinazie & kaas bestaat voor de helft uit 3 kazen met karakter, wat dit gerecht een heel eigen smaak geeft.
Ingrediënten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige HARDE TARWE* (gluten), water, palmolie**, vulling (40%): kazen* (RICOTTA* (melk), BERGKAAS* (melk), PECORINO* (melk)), paneermeel* (TARWEBLOEM* (gluten), gist*), MELK*, aardappelvlokken*, gedroogde spinazie*, palmolie**, zeezout, kruiden*, (knoflook*, basilicum*, peper*), emulgator: SOJA LECITHINE*. Totaal gehalte kaas 20% en spinazie 2,4%. * afkomstig van biologische landbouw. ** biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Breng 2,5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken.
Fabrikant / Distributeur
Euro Nat, ZA la boissonnette, F-07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Met deze semi-verse pasta biedt primeal u de kwaliteit van verse pasta en het praktische voordeel van gedroogde pasta! Op elk moment bereidt u in een handomdraai een overheerlijke pastagerecht. Dit assortiment gevulde pasta"s wordt zonder eieren en met een rijke vulling bereid. Tijdens het koken zwelt de pasta op waardoor er uit een bakje van 250 gram een gerecht van 450 gram pasta kan bereid worden, wat goed is voor 2 tot 3 personen. De vulling van de ravioli spinazie & kaas bestaat voor de helft uit 3 kazen met karakter, wat dit gerecht een heel eigen smaak geeft.
Ingrediënten
Pasta: griesmeel van hoogwaardige HARDE TARWE* (gluten), water, palmolie**, vulling (40%): kazen* (RICOTTA* (melk), BERGKAAS* (melk), PECORINO* (melk)), paneermeel* (TARWEBLOEM* (gluten), gist*), MELK*, aardappelvlokken*, gedroogde spinazie*, palmolie**, zeezout, kruiden*, (knoflook*, basilicum*, peper*), emulgator: SOJA LECITHINE*. Totaal gehalte kaas 20% en spinazie 2,4%. * afkomstig van biologische landbouw. ** biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie | 1310 kJ / 311 kcal |
Vetten | 7,6 gram |
waarvan verzadigd | 3,4 gram |
Koolhydraten | 47 gram |
waarvan suikers | 3,3 gram |
Vezels | 3 gram |
Eiwitten | 12 gram |
Zout | 1 gram |
Gebruik
Breng 2,5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren. In de koelkast bewaren en na opening snel verbruiken.
Fabrikant / Distributeur
Euro Nat, ZA la boissonnette, F-07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Pasta: griesmeel van hoogwaardige HARDE TARWE* (gluten), water, palmolie**, vulling (40%): kazen* (RICOTTA* (melk), BERGKAAS* (melk), PECORINO* (melk)), paneermeel* (TARWEBLOEM* (gluten), gist*), MELK*, aardappelvlokken*, gedroogde spinazie*, palmolie**, zeezout, kruiden*, (knoflook*, basilicum*, peper*), emulgator: SOJA LECITHINE*. Totaal gehalte kaas 20% en spinazie 2,4%.
* afkomstig van biologische landbouw.
** biologische palmolie afkomstig uit duurzame en milieuvriendelijke landbouw.
Breng 2,5 liter gezouten water aan de kook. Kook de pasta zonder het bakje op een laag vuurtje. Laat 12 min. koken voor "al dente" (beetgaar) en 15 min. voor gaar.