Primeal Half volkoren tarwemeel borsa 110 bio
Merk
Inhoud
1 Kilogram
3,39
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380390128308
ARTNR
858984
Productinformatie
Half volkoren tarwemeel borsa 110 bio
Primeal Tarwemeel half volkoren borsa 110
Ingrediënten
Gemalen zachte TARWE* (gluten). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bij voorkeur te gebruiken voor broodbereidingen (voor bereiding van volkoren brood).
Tarwe gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het tarwegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Primeal Tarwemeel half volkoren borsa 110
Ingrediënten
Gemalen zachte TARWE* (gluten). *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
| Energie | 355 kcal / 1505 kj |
| Vet | 1,5 gram |
| - waarvan verzadigd | 0,3 gram |
| Koolhydraten | 70,7 gram |
| - waarvan suikers | 1,9 gram |
| Vezels | 6,4 gram |
| Eiwitten | 11,7 gram |
| Zout | 0,002 gram |
Gebruik
Bij voorkeur te gebruiken voor broodbereidingen (voor bereiding van volkoren brood).
Tarwe gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het tarwegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Gemalen zachte TARWE* (gluten).
*afkomstig van biologische landbouw.
Bij voorkeur te gebruiken voor broodbereidingen (voor bereiding van volkoren brood).
Tarwe gemalen volgens het Borsakovsky procédé. Deze speciale vermaling maakt het mogelijk om een maximum van de rijkdom uit het tarwegraan te halen dat geconcentreerd is tussen de kern van het graanggewas en de onverteerbare zemelen (proteïnelaag of "wonderbare laag").



