5,25
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380390206402
ARTNR
858907
Productinformatie
Flageoletbonen bio
Primeal Flageoletbonen bio
Ingrediënten
Flageoletbonen*. *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding: laat een nacht weken. Spoel af, doe in een pan met koud water, breng 2 minuten aan de kook en giet dan af (deze stap helpt om ervoor te zorgen dat de flageoletbonen goed verteren).
Dek af en kook verder in een grote hoeveelheid water gedurende 40 tot 60 minuten. Je kunt kruiden of kombu zeewier aan het kookwater toevoegen.
Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Primeal Flageoletbonen bio
Ingrediënten
Flageoletbonen*. *afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 1239 kJ / 294 kcal |
| Vetten | 1,6 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 0,8 g |
| Koolhydraten | 40,1 g |
| waarvan suikers | 1,9 g |
| Voedingsvezels | 17,0 g |
| Eiwitten | 21,3 g |
| Zout | 0,01 g |
Gebruik
Bereiding: laat een nacht weken. Spoel af, doe in een pan met koud water, breng 2 minuten aan de kook en giet dan af (deze stap helpt om ervoor te zorgen dat de flageoletbonen goed verteren).
Dek af en kook verder in een grote hoeveelheid water gedurende 40 tot 60 minuten. Je kunt kruiden of kombu zeewier aan het kookwater toevoegen.
Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.
Bewaren
Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Flageoletbonen*.
*afkomstig van biologische landbouw
Bereiding: laat een nacht weken. Spoel af, doe in een pan met koud water, breng 2 minuten aan de kook en giet dan af (deze stap helpt om ervoor te zorgen dat de flageoletbonen goed verteren).
Dek af en kook verder in een grote hoeveelheid water gedurende 40 tot 60 minuten. Je kunt kruiden of kombu zeewier aan het kookwater toevoegen.
Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.



