Primeal Bulgur geplette boekweit bio
Merk
Inhoud
400 Gram
4,75
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380107528
ARTNR
287040
Productinformatie
Bulgur geplette boekweit bio
Primeal Bulgur geplette boekweit bio
Ingrediënten
Voorgekookte en gemalen boekweit* *biologisch en biodynamische landbouw Demeter
Voedingswaarde
Gebruik
100 g gemalen boekweit + 125 ml water of 1 vol gemalen boekweit + 1 vol sudderwater. Verwarm het water in een steelpan tot het suddert. Omroeren en mengen om goed te bevochtigen. Dek af en laat niet langer dan 1 minuut op een heel laag vuur staan. Zet het vuur uit en laat 4 tot 5 minuten zwellen met het deksel op de pan. Breng op smaak. Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.
Bewaren
Bewaar op een droge, koele plaats, uit het zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Primeal Bulgur geplette boekweit bio
Ingrediënten
Voorgekookte en gemalen boekweit* *biologisch en biodynamische landbouw Demeter
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1494 kJ / 353 kcal |
Vet | 2 gram |
- waarvan verzadigd | 0,5 gram |
Koolhydraten | 73 gram |
- waarvan suikers | 0,6 gram |
Vezels | 4,7 gram |
Eiwitten | 8,3 gram |
Zout | <0,01 gram |
Gebruik
100 g gemalen boekweit + 125 ml water of 1 vol gemalen boekweit + 1 vol sudderwater. Verwarm het water in een steelpan tot het suddert. Omroeren en mengen om goed te bevochtigen. Dek af en laat niet langer dan 1 minuut op een heel laag vuur staan. Zet het vuur uit en laat 4 tot 5 minuten zwellen met het deksel op de pan. Breng op smaak. Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.
Bewaren
Bewaar op een droge, koele plaats, uit het zonlicht.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Voorgekookte en gemalen boekweit*
*biologisch en biodynamische landbouw Demeter
100 g gemalen boekweit + 125 ml water of 1 vol gemalen boekweit + 1 vol sudderwater. Verwarm het water in een steelpan tot het suddert. Omroeren en mengen om goed te bevochtigen. Dek af en laat niet langer dan 1 minuut op een heel laag vuur staan. Zet het vuur uit en laat 4 tot 5 minuten zwellen met het deksel op de pan. Breng op smaak. Serveer warm als bijgerecht of koud als salade.