Porto Muinos Sea moss bio
Merk
Inhoud
25 Gram
3,75
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8437001476749
ARTNR
226225
Productinformatie
Sea moss bio
SeaMoss is een klein rood zeewier dat bij verhitting groen wordt. het heeft een milde schaaldierensmaak en een knapperige structuur.
Ingrediƫnten
100% zeewier, gedroogde Sea moss* (Mastocarpus stellatus). *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Kan worden gebruikt in soepen, ei-gerechten, sauzen en stoofpotten. Sea moss werkt als verdikkingsmiddel.
Hydrateren:
Gedurende 5 minuten onderdompelen in water.
By hydratering wordt het droge gewicht 4 keer verhoogd.
Kooktijd: gedurende 20 minuten koken
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Your Well, Marconiweg 55, 3225 LV Hellevoetsluis
Land van herkomst
Spanje/Portugal
SeaMoss is een klein rood zeewier dat bij verhitting groen wordt. het heeft een milde schaaldierensmaak en een knapperige structuur.
Ingrediƫnten
100% zeewier, gedroogde Sea moss* (Mastocarpus stellatus). *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | gedroogd | geweekt* |
Energie | 184 Kcal/ 745 KJ |
218 kJ/ 53 kcal |
Vetten waarvan verzadigd |
1 g 0,1 g |
0 g 0 g |
Koolhydraten waarvan suikers |
3 g 0 g |
2,2 g 0 g |
Vezels | 52 g | 13 g |
Eiwitten | 16 g | 4,1 g |
Zout | 6,5 g | 0,80 g |
Jodium | 40665 mcg 27110 VWR |
1468 mcg 978 VWR |
VWR = Voedingswaardereferentie | ||
* Geweekt zoals op het etiket |
Gebruik
Kan worden gebruikt in soepen, ei-gerechten, sauzen en stoofpotten. Sea moss werkt als verdikkingsmiddel.
Hydrateren:
Gedurende 5 minuten onderdompelen in water.
By hydratering wordt het droge gewicht 4 keer verhoogd.
Kooktijd: gedurende 20 minuten koken
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Your Well, Marconiweg 55, 3225 LV Hellevoetsluis
Land van herkomst
Spanje/Portugal
100% zeewier, gedroogde Sea moss* (Mastocarpus stellatus).
*biologisch
Kan worden gebruikt in soepen, ei-gerechten, sauzen en stoofpotten. Sea moss werkt als verdikkingsmiddel.
Hydrateren:
Gedurende 5 minuten onderdompelen in water.
By hydratering wordt het droge gewicht 4 keer verhoogd.
Kooktijd: gedurende 20 minuten koken