Mattisson Latte beetroot gember - cacao bio
Merk
Inhoud
160 Gram
9,95
Consument adviesprijs
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8717677967193
ARTNR
844619
Productinformatie
Latte beetroot gember - cacao bio
Mattisson Latte beetroot gember - cacao bio
Ingrediënten
Bietenpoeder* 45%, Cacao* 30%, Anijs* 10%, Kruidnagel* 7,5%, Gember* 7,5%. *biologisch
Voedingswaarde
Gebruik
Per glas: 2 theelepels (6 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Mattisson B.V., Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein
Mattisson Latte beetroot gember - cacao bio
Ingrediënten
Bietenpoeder* 45%, Cacao* 30%, Anijs* 10%, Kruidnagel* 7,5%, Gember* 7,5%. *biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1342kJ / 321 kcal |
Vet | 6,8 g |
waarvan verzadigd | 2,7 g |
Koolhydraten | 38,8 g |
waarvan suikers | 24,5 g |
Vezels | 14,7 g |
Eiwitten | 8,2 g |
Zout | 0,7 g |
Gebruik
Per glas: 2 theelepels (6 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.
Bewaren
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Mattisson B.V., Middenweg 16, 3401 MB IJsselstein
Bietenpoeder* 45%, Cacao* 30%, Anijs* 10%, Kruidnagel* 7,5%, Gember* 7,5%.
*biologisch
Per glas: 2 theelepels (6 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.