Ma Vie Sans Maiszetmeel glutenvrij bio
Merk
Inhoud
500 Gram
4,35
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380055355
ARTNR
950771
Productinformatie
Maiszetmeel glutenvrij bio
Ma Vie Sans Maiszetmeel glutenvrij bio
Ingrediënten
Maïszetmeel*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Laat toe om tarwemeel geheel te vervangen (pudding) of is in combinatie te gebruiken met andere meelsoorten (boekweit, gierst, rijst…) in wisselende verhouding afhankelijk van het recept. Maïszetmeel draagt bij aan de luchtigheid in de textuur van taartdeeg. Het is ook een uitstekend bindmiddel in warme bereidingen maar dan wel als het zetmeel eerst opgelost wordt in koud water voor het wordt toegevoegd.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Ma Vie Sans Maiszetmeel glutenvrij bio
Ingrediënten
Maïszetmeel*. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 369 kcal / 1564 kJ
Vet 1,2 gram
- waarvan verzadigd 0,6 gram
Eiwitten < 0,5 gram
Koolhydraten 89 gram
- waarvan suikers < 0,2 gram
Voedingsvezels 0,8 gram
Zout 0,03 gram
Gebruik
Laat toe om tarwemeel geheel te vervangen (pudding) of is in combinatie te gebruiken met andere meelsoorten (boekweit, gierst, rijst…) in wisselende verhouding afhankelijk van het recept. Maïszetmeel draagt bij aan de luchtigheid in de textuur van taartdeeg. Het is ook een uitstekend bindmiddel in warme bereidingen maar dan wel als het zetmeel eerst opgelost wordt in koud water voor het wordt toegevoegd.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU
Maïszetmeel*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Laat toe om tarwemeel geheel te vervangen (pudding) of is in combinatie te gebruiken met andere meelsoorten (boekweit, gierst, rijst…) in wisselende verhouding afhankelijk van het recept. Maïszetmeel draagt bij aan de luchtigheid in de textuur van taartdeeg. Het is ook een uitstekend bindmiddel in warme bereidingen maar dan wel als het zetmeel eerst opgelost wordt in koud water voor het wordt toegevoegd.



