Ma Vie Sans Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Merk
Inhoud
500 Gram
5,59
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380057793
ARTNR
950758
Productinformatie
Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Ma Vie Sans Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Ingrediënten
Half volkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Ma Vie Sans Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Ingrediënten
Half volkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout. *afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
| Voedingswaarde per 100 gram | |
| Energie | 347 kcal / 1468 kJ |
| Vetten | 1,7 gram |
| - waarvan verzadigde vetzuren | 0,2 gram |
| Koolhydraten | 74,8 gram |
| - waarvan suikers | 0,6 gram |
| Voedingsvezels | 4,2 gram |
| Eiwitten | 5,9 gram |
| Zout | 1,6 gram |
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 Peaugres, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Half volkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.




