5,69
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788045803
ARTNR
875022
Productinformatie
Zee spaghetti bio
Lima Zee spaghetti
Ingrediënten
Zeewier Haricots de mer* (Himanthalia elongata) uit Bretagne *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Spoel de algen even onder koud water. Weken is niet nodig als de algen bereid worden in warm water (20-30 min). Koude bereiding: spoelen en dan 15 minuten laten weken in koud water, zodat de algen opzwelen. U kunt de algen ook bakken in een scheutje olijfolie en serveren bij peulvruchten, salades, granen of pasta. Op een droge en donkere plaats bewaren. Kooktip: Kook de zeespaghetti in water en laat daarna trekken in sojasaus. Zo kunt u hem enkele dagen bewaren en gebruiken om uw gerechten te verrijken en te versieren.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Frankrijk
Lima Zee spaghetti
Ingrediënten
Zeewier Haricots de mer* (Himanthalia elongata) uit Bretagne *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarden per 100 gram:
Energie | 998 kJ / 239 kcal |
Vetten | 2,7 gram |
waarvan verzadigd | 0,7 gram |
Koolhydraten | 29 gram |
waarvan suikers | 0 gram |
Vezels | 31 gram |
Eiwitten | 10 gram |
Zout | 9,1 gram |
Gebruik
Spoel de algen even onder koud water. Weken is niet nodig als de algen bereid worden in warm water (20-30 min). Koude bereiding: spoelen en dan 15 minuten laten weken in koud water, zodat de algen opzwelen. U kunt de algen ook bakken in een scheutje olijfolie en serveren bij peulvruchten, salades, granen of pasta. Op een droge en donkere plaats bewaren. Kooktip: Kook de zeespaghetti in water en laat daarna trekken in sojasaus. Zo kunt u hem enkele dagen bewaren en gebruiken om uw gerechten te verrijken en te versieren.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Frankrijk
Zeewier Haricots de mer* (Himanthalia elongata) uit Bretagne
*uit biologische landbouw
Spoel de algen even onder koud water. Weken is niet nodig als de algen bereid worden in warm water (20-30 min). Koude bereiding: spoelen en dan 15 minuten laten weken in koud water, zodat de algen opzwelen. U kunt de algen ook bakken in een scheutje olijfolie en serveren bij peulvruchten, salades, granen of pasta. Op een droge en donkere plaats bewaren. Kooktip: Kook de zeespaghetti in water en laat daarna trekken in sojasaus. Zo kunt u hem enkele dagen bewaren en gebruiken om uw gerechten te verrijken en te versieren.