Lima Shoyu 28% less salt bio
Merk
Inhoud
500 Milliliter
8,09
Consument adviesprijs
Nog maar 3 op voorraad!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788046237
ARTNR
897134
Productinformatie
Shoyu 28% less salt bio
Shoyu sojasaus met 28% minder zout
Ingrediënten
Water, SOJABONEN*, TARWE* (gluten), zeezout, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Shoyu sojasaus met 28% minder zout
Ingrediënten
Water, SOJABONEN*, TARWE* (gluten), zeezout, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarden
| g/100 ml | Portie 5ml | % RI* | RI* | |
|---|---|---|---|---|
| Energie (kJ) | 424 | 21 | ||
| Energie (kcal) | 101 | 5 | 0.25 | 2000 |
| Vet | 0.10 | 0.01 | 0.01 | 70g |
| > waarvan verzadigd | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 20g |
| > mono-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
| > poly-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
| Koolhydraten | 4.90 | 0.25 | 0.09 | 260g |
| > waarvan suikers | 0.40 | 0.02 | 0.02 | 90g |
| Voedingsvezels | 0.80 | 0.04 | 0.16 | 25g |
| Eiwitten | 10.40 | 0.52 | 1.04 | 50g |
| Zout | 10.25 | 0.51 | 8.54 | 6g |
*GDA = Dagelijkse Voedingsrichtlijn voor een volwassene op basis van een gemiddelde opname van 2000 kcal. De individuele behoeften kunnen variëren naargelang het geslacht, de leeftijd, de fysieke activiteiten en andere factoren.
Gebruik
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Water, SOJABONEN*, TARWE* (gluten), zeezout, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae.
*uit biologische landbouw
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.



