Lima Shoyu 28% less salt bio
Merk
Inhoud
250 Milliliter
5,51
Consument adviesprijs
Nog maar 5 op voorraad!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788046244
ARTNR
897133
Productinformatie
Shoyu 28% less salt bio
Shoyu sojasaus met 28% minder zout
Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, zeezout 9,8%, TARWE*, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Shoyu sojasaus met 28% minder zout
Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, zeezout 9,8%, TARWE*, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
| Voedingswaarden per 100 ml | |
|---|---|
| Energie (kJ) | 424 |
| Energie (kcal) | 101 |
| Vet | 0 g |
| Koolhydraten | 4.90 g |
| > waarvan suikers | 0 g |
| Voedingsvezels | 0.8 g |
| Eiwitten | 10 g |
| Zout | 9,8 g |
Gebruik
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Water, SOJAbonen*, zeezout 9,8%, TARWE*, alcohol*, azijn*, zuurteregelaar: Melkzuur, A.oryzae.
*uit biologische landbouw
De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.



