Lima Mikawa mirin rijstwijn bio
Merk
Inhoud
250 Milliliter
7,98
Consument adviesprijs
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788049146
ARTNR
965454
Productinformatie
Mikawa mirin rijstwijn bio
Lima Mikawa mirin rijstwijn
Rijstwijn gemaakt volgens traditionele productiemethoden. Langzaam gebrouwen en een jaar gerijpt, perfect voor zoete en hartige gerechten. Afkomstig uit de Mikawa-regio, bekend voor zijn rijstwijn van hoge kwaliteit. Die is te danken aan het frisse en zachte water van de Yahagi-rivier, de rijst van hoge kwaliteit en het milde klimaat.
Ingrediënten
Zoete rijst* 52%, water, volle rijst* 23%, Koji (Aspergillus oryzae). *van biologische teelt
Voedingswaarde
Gebruik
Net als witte wijn is rijstwijn ideaal om wokgerechten op smaak te brengen of om suiker te vervangen in desserts. Meng de Mikawa Mirin met sojasaus om andere sauzen te maken, bijvoorbeeld bij teriyaki. Ook lekker in combinatie met miso en andere gefermenteerde smaakmakers.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, Belgium
Land van herkomst
Non-EU
Lima Mikawa mirin rijstwijn
Rijstwijn gemaakt volgens traditionele productiemethoden. Langzaam gebrouwen en een jaar gerijpt, perfect voor zoete en hartige gerechten. Afkomstig uit de Mikawa-regio, bekend voor zijn rijstwijn van hoge kwaliteit. Die is te danken aan het frisse en zachte water van de Yahagi-rivier, de rijst van hoge kwaliteit en het milde klimaat.
Ingrediënten
Zoete rijst* 52%, water, volle rijst* 23%, Koji (Aspergillus oryzae). *van biologische teelt
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde per 100g/ml | |
Energie | 1111 kJ |
264 kcal | |
Vet | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 42 g |
waarvan suikers | 40 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 0,6 g |
Zout | 0 g |
Gebruik
Net als witte wijn is rijstwijn ideaal om wokgerechten op smaak te brengen of om suiker te vervangen in desserts. Meng de Mikawa Mirin met sojasaus om andere sauzen te maken, bijvoorbeeld bij teriyaki. Ook lekker in combinatie met miso en andere gefermenteerde smaakmakers.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, Belgium
Land van herkomst
Non-EU
Zoete rijst* 52%, water, volle rijst* 23%, Koji
(Aspergillus oryzae).
*van biologische teelt
Net als witte wijn is rijstwijn ideaal om wokgerechten op smaak te brengen of om suiker te vervangen in desserts. Meng de Mikawa Mirin met sojasaus om andere sauzen te maken, bijvoorbeeld bij teriyaki. Ook lekker in combinatie met miso en andere gefermenteerde smaakmakers.