2,84
Consument adviesprijs
Beperkt op voorraad, bestel nu!
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788045759
ARTNR
799884
Productinformatie
Agar agar poeder bio
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.
Ingrediënten
Agar-Agar*. * = van biologische teelt
Voedingswaarde
Gebruik
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
EU
Agar-agar of Kanten wordt gemaakt op basis van een mengeling van wieren, en is verkrijgbaar in poedervorm of als staven. Dit product biedt heel wat voordelen: het telt slechts 7kcal per portie, het lost heel gemakkelijk op en heeft een heel neutrale smaak.
Ingrediënten
Agar-Agar*. * = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
---|---|
Energie | 758 kJ / 188 kcal |
Vetten | 0 g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 4,2 g |
- waarvan suikers | 0 g |
Vezels | 83 g |
Eiwitten | 1,0 g |
Zout | 0,08 g |
Gebruik
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
EU
Agar-Agar*.
* = van biologische teelt
Past bij alle gerechten waarvoor een geleermiddel nodig is, of ze nu hartig zijn of zoet : gelei, confituur, nagerechten, aspics... Het geleervermogen hangt af van de zuurheid: zure gerechten zullen wat meer Agar-Agar nodig hebben. Niet combineren met chocolade of kiwi, want die twee producten neutraliseren zijn gelerende werking. Gebruik: voor confituur: 4 g Agar-Agar in poedervorm voor 1 kg schoongemaakt fruit of 1 l fruitsap. Breng het fruit en de Agar-Agar aan de kook, en voeg dan een zoetmiddel naar keuze toe. Indikken tot de gewenste vastheid.