Leev Havermout glutenvrij zak bio
Merk
Inhoud
450 Gram
3,49
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8718215838203
ARTNR
286175
Productinformatie
Havermout glutenvrij zak bio
Leev Havermout glutenvrij zak bio
Ingrediënten
Volkoren glutenvrije havermout* 100%. *Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
In de pan of magnetron: Breng 200 ml water, haverdrink of melk aan de kook. Roer hier 40 g (of 6 eetlepels) havermout doorheen.
Kook ongeveer 2 minuten. Of verwarm 3 minuten op 650W. Roer en laat het 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Overnight oats: Meng 40 g havermout in 200 ml water, haverdrink of melk.
Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Koud: Ook lekker met melk, yoghurt of kwark.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Leev.nu B.V., Van der Kunstraat 22, 4251 LN Werkendam
Land van herkomst
EU
Leev Havermout glutenvrij zak bio
Ingrediënten
Volkoren glutenvrije havermout* 100%. *Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 1596 kJ / 381 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
7,0 gram 1,2 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
62 gram 1,0 gram |
Vezels | 10 gram |
Eiwitten | 14 gram |
Zout | 0,01 gram |
Gebruik
In de pan of magnetron: Breng 200 ml water, haverdrink of melk aan de kook. Roer hier 40 g (of 6 eetlepels) havermout doorheen.
Kook ongeveer 2 minuten. Of verwarm 3 minuten op 650W. Roer en laat het 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Overnight oats: Meng 40 g havermout in 200 ml water, haverdrink of melk.
Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Koud: Ook lekker met melk, yoghurt of kwark.
Bewaren
Koel en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Leev.nu B.V., Van der Kunstraat 22, 4251 LN Werkendam
Land van herkomst
EU
Volkoren glutenvrije havermout* 100%.
*Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
In de pan of magnetron: Breng 200 ml water, haverdrink of melk aan de kook. Roer hier 40 g (of 6 eetlepels) havermout doorheen.
Kook ongeveer 2 minuten. Of verwarm 3 minuten op 650W. Roer en laat het 2-3 minuten rusten alvorens te serveren.
Overnight oats: Meng 40 g havermout in 200 ml water, haverdrink of melk.
Roer goed door en zet 8 uur (een nacht) afgedekt in de koelkast.
Koud: Ook lekker met melk, yoghurt of kwark.