6,25
Consument adviesprijs
Niet op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8718503323824
ARTNR
835095
Productinformatie
Cacao poeder bio
Cacaopoeder is afkomstig van de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. Om cacaopoeder te maken wordt gebruikgemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Onder hoge druk wordt de massa uitgeperst, zodat er cacaopoeder en -boter ontstaan.
100% puur, onbewerkt en vrij van toevoegingen, rawfood
Ingrediënten
Biologische cacao poeder
Voedingswaarde
Gebruik
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)
Bewaren
Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Bountiful BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Dominicaanse Republiek
Cacaopoeder is afkomstig van de cacaoboon, de vrucht van de cacaoboom. Om cacaopoeder te maken wordt gebruikgemaakt van de cacaomassa van de cacaoboon. Onder hoge druk wordt de massa uitgeperst, zodat er cacaopoeder en -boter ontstaan.
100% puur, onbewerkt en vrij van toevoegingen, rawfood
Ingrediënten
Biologische cacao poeder
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
| Energie | 1430 kJ / 342 kcal |
| Vetten | 11 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 6,5 g |
| Koolhydraten | 14 g |
| waarvan suikers | 0,9 g |
| Vezels | 33 g |
| Eiwitten | 24 g |
| Zout | 0,1 g |
Gebruik
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)
Bewaren
Goed afgesloten, koel, donker en droog bewaren.
Fabrikant / Distributeur
Bountiful BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Dominicaanse Republiek
Biologische cacao poeder
Cacao poeder kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kunt het verwerken in je shake, yoghurt, toevoegen aan broodbeleg of over fruit en muesli strooien. Ook lekker om te gebruiken in bijzondere desserts of om mee te bakken (dan is het geen rawfood meer)



