Bisson Bakmix voor speltcake bio
Merk
Inhoud
300 Gram
3,99
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
3380380057748
ARTNR
952712
Productinformatie
Bakmix voor speltcake bio
Bisson bakmix voor zachte speltcake
Ingrediënten
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout. * afkomstig van biologische landbouw ** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde
Gebruik
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Bisson bakmix voor zachte speltcake
Ingrediënten
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout. * afkomstig van biologische landbouw ** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1560 kJ / 377 kcal |
Vet | 1,6 gram |
- waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 83,3 gram |
- waarvan suikers | 44,1 gram |
Vezels | 1,9 gram |
Eiwitten | 6,5 gram |
Zout | 0,48 gram |
Gebruik
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.
Fabrikant / Distributeur
Ekibio, ZA La Boissonnette, 07340 PEAUGRES, Frankrijk
Land van herkomst
EU/Non-EU
Volkoren en wit speltTARWEmeel* (54%), blonde rietsuiker**, rijsmiddel* (maiszetmeel*, kaliumtartraat, natriumbicarbonaat), zeezout.
* afkomstig van biologische landbouw
** biologisch ingredient afkomstig uit de fair trade
Klassiek recept:
3 eieren, 1 yoghurt (of1/2 glas melk), 100 gram gesmolten boter (of plantaardige olie)
-De oven voorverwarmen op 180°C (temp 6).
-Doe de bereiding in een kom.
-Voeg de hele eieren eraan toe, goed vermengen alvorens de nauwelijks gesmolten vetstof eraan toe te voegen. en dan de yoghurt (of 1/2 glas melk) erbij doen.
-Doe het deeg in een op voorhand beboterde ronde vorm (22 cm diameter) en in de oven gedurende 25 tot 30 minuten bakken.
-Uit de vorm halen wanneer afgekoeld.