Beltane Kip tandoori kruiden bio

Inhoud
21 Gram
2,29 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 4260133144095
ARTNR 894248
 

Productinformatie

Kip tandoori kruiden bio
Beltane Chicken tandoori kruiden

Ingrediënten
Mix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, hoornklaver*, ui*, rode biet*, paprika*, komijn*, gember*, peper*, chilipeper*, foelie*, kaneel*, voedingszuur: citroenzuur, kardemom, laurier*, antiklontermiddel: kiezelzuur, kruidnagel Mix 2: zeezout, rijstmeel, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, wortel, MOSTERDmeel*, paprika*, SELDERIJ*, peterselie*, koriander*, basilicum*, hoornklaver*, komijn*, kurkuma*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel*, kiezelzuur* *van gecontroleerde biologische teelt

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 947 kJ / 225 kcal
Vet 3,8 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 0,5 gram
Koolhydraten 34,4 gram
- waarvan suikers 21,5 gram
Vezels 8,2 gram
Eiwitten 8 gram
Zout 33,6 gram

 



Gebruik
Bereidingswijze:
1. Snijd de groente in grote stukken, doe ze in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Voeg 50ml water aan het kookvocht toe.
2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220 °C boven- en onderwarmte.

Fabrikant / Distributeur
Beltane Naturkost GmbH, Adolf-Kolping-Straße 36, D-86381 Krumbach, Duitsland

Land van herkomst
EU/Non-EU
Mix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, hoornklaver*, ui*, rode biet*, paprika*, komijn*, gember*, peper*, chilipeper*, foelie*, kaneel*, voedingszuur: citroenzuur, kardemom, laurier*, antiklontermiddel: kiezelzuur, kruidnagel Mix 2: zeezout, rijstmeel, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, wortel, MOSTERDmeel*, paprika*, SELDERIJ*, peterselie*, koriander*, basilicum*, hoornklaver*, komijn*, kurkuma*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel*, kiezelzuur* *van gecontroleerde biologische teelt
Bereidingswijze: 1. Snijd de groente in grote stukken, doe ze in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Voeg 50ml water aan het kookvocht toe. 2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220 °C boven- en onderwarmte.

Inspiratie

  1. image
    Ladrome First aid - eerste hulp spray 39 bio 20 Milliliter La Drôme Eerste hulp essence spray
    18,50
    20 Milliliter
  2. image
    Devi Neem complex 200 Milliliter
    75,28
    200 Milliliter
  3. image
    Maharishi Ayurv Radiant skin 60 Tabletten
    25,79
    60 Tabletten
  4. image
    Vitazouten Calcium carbonicum huidgel nr. 22 250 Milliliter
    51,65
    250 Milliliter
  5. image
    Pflüger Manganum sulfuricum 17 D6 Schussler 400 Tabletten Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
    16,99
    400 Tabletten