Beltane Asciutta Siciliaanse spaghetti schotel mix bio

Inhoud
29 Gram
2,29 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 4260133144002
ARTNR 894366
 

Productinformatie

Asciutta Siciliaanse spaghetti schotel mix bio
Beltane Asciutta Siciliaanse spaghetti schotel mix bio

Ingrediënten
Kruidenmix 1 voor het aanbakken: zout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipeper*, kaneel*. Kruidenmix 2 voor het stoven: rijstmeel*, ruwe rietsuiker*, zout, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, basilicum*, prei*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel: siliciumdioxide. *gecontroleerd biologisch

Voedingswaarde
Voedingswaarden per 100 gram*  
Energie 1120 kJ / 265 kcal
Vetten 2,2 gram
- waarvan verzadigde vetzuren 0,4 gram
Koolhydraten 51,9 gram
- waarvan suikers 25,0 gram
Vezels 8,0 gram
Eiwitten 5,2 gram
Zout 22,3 gram
*per 100 gram kruidenmix  


Gebruik
1. Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rasp de wortelen en zet het water klaar.
2. Doe 1-2 eetlepels plantaardige olie (b.v. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (het kleine zakje) in een pan.
Plaats deze vervolgens op het vuur en verhit het mengsel.
Voeg het gehakt toe zodra u de kruiden begint te ruiken en braad het goed aan. Doe er de wortelen bij en braad ze even mee.
3. Voeg het water toe, meng kruidenmix 2 (het grote zakje) en de tomatenpuree erdoorheen, doe het deksel op de pan en stoof alles in 5 minuten gaar.
Roer af en toe om. Meng de saus door de pasta en dien het gerecht heet op.

Bewaren
Droog bewaren.

Fabrikant / Distributeur
Beltane Naturkost GmbH, Adolf-Kolping-Straße 36, D-86381 Krumbach, Duitsland

Land van herkomst
EU/Non-EU
Kruidenmix 1 voor het aanbakken: zout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipeper*, kaneel*. Kruidenmix 2 voor het stoven: rijstmeel*, ruwe rietsuiker*, zout, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, basilicum*, prei*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel: siliciumdioxide. *gecontroleerd biologisch
1. Bereid de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rasp de wortelen en zet het water klaar. 2. Doe 1-2 eetlepels plantaardige olie (b.v. olijfolie) samen met kruidenmix 1 (het kleine zakje) in een pan. Plaats deze vervolgens op het vuur en verhit het mengsel. Voeg het gehakt toe zodra u de kruiden begint te ruiken en braad het goed aan. Doe er de wortelen bij en braad ze even mee. 3. Voeg het water toe, meng kruidenmix 2 (het grote zakje) en de tomatenpuree erdoorheen, doe het deksel op de pan en stoof alles in 5 minuten gaar. Roer af en toe om. Meng de saus door de pasta en dien het gerecht heet op.

Inspiratie

  1. image
    Traay Bloemenhoning vloeibaar 900 Gram Honing is een product van de natuur uit het gebied van zon en bloemen.
    12,69
    900 Gram
  2. image
    A Vogel Bambu koffie bio 200 Gram Bambu koffie van A.Vogel is een 100% natuurlijke koffievervanger, bevat geen cafeine en beinvloedt de slaap niet.
    8,49
    200 Gram
  3. image
    De Rit Chocoreale hagelslag mix bio 225 Gram Chocoreale Hagelslag mix
    5,29
    225 Gram