11,95
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8719128690223
ARTNR
859608
Productinformatie
Cacao poeder bio
Deze cacao poeder is afkomstig van cacao bonen uit Peru. De rauwe cacao poeder past bij een gezonde levensstijl. De poeder is gemaakt van 100% biologische rauwe cacao bonen. In vergelijking met cacao bonen bevat cacao poeder minder vet en meer vezels.
Ingrediënten
100% biologische cacao bonen
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder. Ideaal om te verwerken door een shake of smoothie maar ook ideaal om te gebruiken bij het bakken.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaar de cacaopoeder op een koele en droge plek in een afgesloten verpakking.
Fabrikant / Distributeur
ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
Deze cacao poeder is afkomstig van cacao bonen uit Peru. De rauwe cacao poeder past bij een gezonde levensstijl. De poeder is gemaakt van 100% biologische rauwe cacao bonen. In vergelijking met cacao bonen bevat cacao poeder minder vet en meer vezels.
Ingrediënten
100% biologische cacao bonen
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram: | Resultaat | Eenheden |
Energie | 1471/353 | kJ/kCal |
Eiwitten | 27.8 | g |
Koolhydraten | 19.52 | g |
Waarvan suikers | 2.45 | g |
Vezels | 32.5 | g |
Totaal vet | 11 | g |
Waarvan verzadigd | 6.83 | g |
Zout | 0.1 | g |
Gebruik
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder. Ideaal om te verwerken door een shake of smoothie maar ook ideaal om te gebruiken bij het bakken.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaar de cacaopoeder op een koele en droge plek in een afgesloten verpakking.
Fabrikant / Distributeur
ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
100% biologische cacao bonen
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder. Ideaal om te verwerken door een shake of smoothie maar ook ideaal om te gebruiken bij het bakken.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.