6,95
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
8719128690216
ARTNR
859607
Productinformatie
Cacao poeder bio
Onze cacao poeder is afkomstig van cacao bonen uit Peru. De rauwe cacao poeder past bij een gezonde levensstijl. De poeder is gemaakt van 100% biologische rauwe cacao bonen. In vergelijking met cacao bonen bevat cacao poeder minder vet en meer vezels.
Ingrediënten
100% biologische cacao poeder
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaar de cacaopoeder op een koele en droge plek in een afgesloten verpakking.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
Onze cacao poeder is afkomstig van cacao bonen uit Peru. De rauwe cacao poeder past bij een gezonde levensstijl. De poeder is gemaakt van 100% biologische rauwe cacao bonen. In vergelijking met cacao bonen bevat cacao poeder minder vet en meer vezels.
Ingrediënten
100% biologische cacao poeder
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
| Resultaat | Eenheden | |
| Energie | 1471/353 | kJ/kCal |
| Eiwitten | 27.8 | g |
| Koolhydraten | 19.52 | g |
| Waarvan suikers | 2.45 | g |
| Voedingsvezels | 32.5 | g |
| Totaal vet | 11 | g |
| Waarvan verzadigd | 6.83 | g |
| Zout | 0.1 | g |
Gebruik
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.
Bewaren
Bewaar de cacaopoeder op een koele en droge plek in een afgesloten verpakking.
Fabrikant / Distributeur
Fabrikant, ViTiV BV, Max Planckstraat 37, 6716 BD Ede
Land van herkomst
Peru
100% biologische cacao poeder
Gebruik dagelijks 1 tot 6 theelepels rauwe cacao poeder.
U kunt beter geen rauwe cacao eten indien u allergisch bent voor cafeïne, sesam of andere stoffen die in cacao voorkomen.



