16,50
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788038102
ARTNR
799878
Productinformatie
Umeboshi pruimen bio
De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden; de Umeboshi-Past is precies hetzelfde product, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.
Ingrediënten
umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout. *van biologische teelt.
Voedingswaarde
Gebruik
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Non-EU
De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. In Umiboshi wordt de Ume u aangeboden als volledige vrucht, die in stukjes gesneden kan worden; de Umeboshi-Past is precies hetzelfde product, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.
Ingrediënten
umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout. *van biologische teelt.
Voedingswaarde
Voedingswaarden
g/100 ml | Portie 10g | % RI* | RI* | |
---|---|---|---|---|
Energie (kJ) | 181 | 18 | ||
Energie (kcal) | 43 | 4 | 0.22 | 2000 |
Vet | 0.30 | 0.03 | 0.04 | 70g |
> waarvan verzadigd | 0.10 | 0.01 | 0.05 | 20g |
> mono-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
> poly-onverzadigde | 0.00 | 0.00 | ||
Koolhydraten | 6.70 | 0.67 | 0.26 | 260g |
> waarvan suikers | 0.10 | 0.01 | 0.01 | 90g |
Voedingsvezels | 4.90 | 0.49 | 1.96 | 25g |
Eiwitten | 1.00 | 0.10 | 0.20 | 50g |
Zout | 16.84 | 1.68 | 28.06 | 6g |
Gebruik
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Non-EU
umeboshi* (Prunus mume), shiso-bladeren* (Perilla frutescens), zeezout.
*van biologische teelt.
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, mayonaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool...), rijst, sushi, sashimi, enz. Als ze fijn gehakt zijn, zijn de shisoblaadjes heerlijk in sushi of vermengd met gebakken groenten.