8,70
Consument adviesprijs
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
Aanbieden aan jouw klanten?
Login met jouw zakelijk Varuvo account of register hier.
EAN
5411788041249
ARTNR
802426
Productinformatie
Shiro miso bio
Lima Shiro-miso
Ingrediënten
rijst* 63%, SOJABONEN* 24%, water, zeezout 6,3%, A. Oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Gebruik
Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.
Bewaren
Na het openen een paar maanden houdbaar in de koelkast.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Japan
Lima Shiro-miso
Ingrediënten
rijst* 63%, SOJABONEN* 24%, water, zeezout 6,3%, A. Oryzae. *uit biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarden
g/100 ml | Portie 5g | % RI* | RI* | |
---|---|---|---|---|
Energie (kJ) | 812 | 41 | ||
Energie (kcal) | 193 | 10 | 0.48 | 2000 |
Vet | 4.20 | 0.21 | 0.30 | 70g |
> waarvan verzadigd | 0.70 | 0.04 | 0.18 | 20g |
> mono-onverzadigde | 1.00 | 0.05 | ||
> poly-onverzadigde | 2.50 | 0.13 | ||
Koolhydraten | 28.60 | 1.43 | 0.55 | 260g |
> waarvan suikers | 26.20 | 1.31 | 1.46 | 90g |
Vezels | 2.00 | 0.10 | 0.40 | 25g |
Eiwitten | 9.10 | 0.46 | 0.91 | 50g |
Zout | 5.00 | 0.25 | 4.17 | 6g |
*GDA = Dagelijkse Voedingsrichtlijn voor een volwassene op basis van een gemiddelde opname van 2000 kcal.
De individuele behoeften kunnen variëren naargelang het geslacht, de leeftijd, de fysieke activiteiten en andere factoren.
Gebruik
Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.
Bewaren
Na het openen een paar maanden houdbaar in de koelkast.
Fabrikant / Distributeur
Lima NV / Hain Europe, Eedverbondkaai 242, 9000 Gent, België
Land van herkomst
Japan
rijst* 63%, SOJABONEN* 24%, water, zeezout 6,3%, A. Oryzae.
*uit biologische landbouw
Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.