Biotona Cacao nibs bio

Inhoud
200 Gram
10,90 Consument adviesprijs
 Er is voldoende op voorraad  Op voorraad
EAN 5412360023370
ARTNR 287382
 

Productinformatie

Cacao nibs bio
Biotona bio Cacaokernen Raw zijn afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden.

Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Biotona Cacaokernen uit Peru worden door eenvoudige grove vermaling verkregen uit gefermenteerde, zongedroogde en biologische Criollo cacaobonen.
Dit resulteert in heerlijke krokante cacaokernen, 100% puur en raw, zonder enige toevoegingen, en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong. Zoals cacao gegeten moet worden!

Ingrediënten
Cacaokernen* (100%) (Theobroma cacao) *biologische teelt

Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g  
Energetische waarde 2310 kJ
559 kcal
Vetten 47 g
waarvan verzadigde vetzuren 30 g
Koolhydraten 11 g
waarvan suikers 0,6 g
Voedingsvezels 22 g
Eiwitten 14 g
Zout 0,03 g


Gebruik
Gebruik de krokante Biotona bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje. 5 à 15 g (1 à 3 koffielepels) per dag

Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant / Distributeur
KeyPharm Laboratories, Siemenslaan 11, 8020 Oostkamp, België

Land van herkomst
Peru
Cacaokernen* (100%) (Theobroma cacao) *biologische teelt
Gebruik de krokante Biotona bio Cacaokernen Raw bij uw ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in uw favoriet gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje. 5 à 15 g (1 à 3 koffielepels) per dag

Inspiratie