nl
fr
Wachtwoord vergeten?

Belangrijke mededeling: veiligheidswaarschuwing Purasana Cartipol en Fat Absorbent

16-06-2020

Purasana heeft de aanwezigheid van allergenen vis en schaaldieren, die niet duidelijk op het etiket vermeld staan, in het product Cartipol, vastgesteld.

Het bedrijf Purasana nv heeft de aanwezigheid van het allergeen schaaldieren, die niet duidelijk op het etiket vermeld staan, in het product Fat Absorbent, vastgesteld. 

Als u allergisch of intolerant bent voor vis en/of schaaldieren, ons dringend advies is om dit product niet te consumeren indien u denkt deze vorm van allergie te hebben.

Sint- en Kerst assortiment 2020

19-10-2020

Ons assortiment bestaat uit:

Verlenging btw-nultarief op mondkapjes t/m 31 december

29-09-2020

Vanaf 1 juni moet iedereen in het openbaar vervoer (bus, tram en trein) een mondkapje dragen. Tot en met 31 december 2020 is over de levering van mondkapjes geen btw verschuldigd.

Belangrijke mededeling: Klamath bio poeder 75g - Super Greens van het merk Purasana

23-07-2020

Na controle door Sciensano werd een te hoge waarde cyanotoxines vastgesteld in het product “Klamath bio poeder 75g – Super Greens” van het merk Purasana.

CBG: "Veiligheid paracetamol staat niet ter discussie" Lees meer >

10-07-2020

NRC en Zembla hebben recent een artikel gepubliceerd over vervuiling van paracetamol met para-chlooraniline (PCA), een stof die mogelijk kankerverwekkend is. Volgens het CBG komt de hoeveelheid PCA in de in opdracht van NRC en Zembla geteste paracetamol niet boven de toegestane hoeveelheid uit. De veiligheid van het gebruik van paracetamol is niet in gevaar.

Belangrijke mededeling: Handhaving op melatonineproducten

09-06-2020

Handhaving op melatonineproducten