nl
fr
Wachtwoord vergeten?

Update maatregelen rondom coronavirus [08-05-2020]

05-03-2020

Beste klant,

Het coronavirus heeft een grote impact. De veiligheid van medewerkers, relaties en de continuïteit van zowel onze als uw bedrijfsvoering staat bij ons voorop. Wij hanteren daarom tot nader bericht de volgende maatregelen. 

1. Contact met uw buitendienstmedewerker
Onze buitendienstmedewerkers bezoeken weer klanten. Wilt u persoonlijk contact met uw buitendienstmedewerker? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Bezoek is voorlopig alleen mogelijk op afspraak. Ook dient hierbij de 1,5 meter in acht te worden genomen. 

2. Bestellingen en levering
Vanwege het coronavirus ondervinden wij grote vraag naar producten als desinfectiemiddelen (o.a. handgel en alcohol) en mondkapjes. Ook de vraag naar weerstandsverhogende producten, tissues, zakdoekjes, thermometers en paracetamol is groot. Wij zetten alle zeilen bij om u op tijd het juiste product te leveren. Wij treffen hiervoor de volgende maatregelen:

  • Voor een aantal hardlopende producten hebben wij een maximum bestelhoeveelheid ingevoerd, zodat de voorraad eerlijk wordt verdeeld onder de bestellende klanten.
  • Daarnaast hebben wij op een aantal producten (waaronder alcohol) beperkingen ingevoerd. Vanwege de grote vraag en beperkt aanbod zijn deze producten uitsluitend te bestellen door apotheken. Op deze wijze kan de veiligheid van onder andere geneesmiddelenproductie bij apotheken en de ontsmetting van instrumenten bij huisartsen worden gewaarborgd.
  • Vanwege uitval van medewerkers en de toename van het aantal bestellingen, is het niet mogelijk om alle bestellingen op tijd te verwerken. Wij stellen alles in het werk om bestellingen die wij vóór 18.00 uur ontvangen direct te verwerken. Helaas kunnen wij dit niet garanderen en kan het zijn dat u uw bestelling één of enkele dagen later ontvangt.
  • Wij volgen de berichtgeving rondom de bezorging van PostNL en DHL nauwlettend. Net als deze bedrijven blijven wij tot nader bericht uw bestellingen bezorgen en verzoeken hierbij onze eigen chauffeurs veilige afstand te houden van andere mensen bij het afleveren.

3. Voorraad

  • De voorraad van de bij punt 1 genoemde producten is beperkt en wij zijn hierin afhankelijk van wat wij van onze leveranciers ontvangen. Vanwege de grote vraag worden deze ‘coronaproducten’ daarom op dit moment voor u niet in nalevering geplaatst. Wij verdelen de voorraad van deze producten onder de bestellende klanten en adviseren u om de voorraad op onze website in de gaten te houden. 
  • Vanwege uitval onder medewerkers en de extreme vraag naar bepaalde producten plaatsen wij bestellingen bij onze leveranciers op basis van een prioriteitenlijst. Ook binnengekomen leveringen worden uitgepakt en op voorraad gezet op basis van deze lijst. De lijst wordt samengesteld door onze directie en afdeling inkoop op basis van vraag en aanbod. Op deze manier proberen wij onze voorraad op peil te houden en te voorzien in uw vraag.

4. Uitstel Jubileumbeurs
Begin maart hebben wij vanwege het toen steeds sneller verspreidende coronavirus en de onzekerheid dat het met zich meebrengt, besloten onze Jubileumbeurs op zaterdag 27 juni 2020 helaas niet door te laten gaan. Dit sluit aan bij de maatregelen die recent vanuit de overheid zijn afgekondigd waarbij (grote) evenementen tot 1 september niet mogen plaatsvinden. De beurs wordt uitgesteld tot volgend jaar. Wij willen dit feestje namelijk zonder zorgen met u, onze leveranciers en andere genodigden kunnen vieren. De voorbereidingen voor de Jubileumbeurs gaan gewoon door, zodat wij volgend jaar een mooie beurs kunnen neerzetten.

Hoe kunt u ons helpen?
U mag erop rekenen dat wij alles in het werk stellen om uw bestelling zo compleet en snel mogelijk te leveren. Echter kunnen wij dit niet alleen. Hier hebben wij uw hulp bij nodig! U leest het hier hoe u ons daarbij kunt helpen. 

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling klantenservice via E. verkoop@varuvo.nl.    

Belangrijke mededeling: veiligheidswaarschuwing Purasana Cartipol en Fat Absorbent

16-06-2020

Purasana nv heeft de aanwezigheid van allergenen vis en schaaldieren, die niet duidelijk op het etiket vermeld staan, in het product Cartipol, vastgesteld.

Belangrijke mededeling: Handhaving op melatonineproducten

09-06-2020

Handhaving op melatonineproducten

Geen btw op mondkapjes tot met 1 september

27-05-2020

De overheid heeft recentelijk aangekondigd dat vanaf 25 mei t/m 1 september 2020 de btw op mondkapjes vervalt.

Belangrijke mededeling: veiligheidswaarschuwing De Cruydhof Glucosamine chondroitine MSM

26-05-2020

In de potten Glucosamine chondroitine MSM met chargenummer B1910047ázitten visolie capsules (bevat het allergeen vis) i.p.v. glucosamine-chondro´ntine-MSM tabletten. De informatie op het etiket komt niet overeen met de inhoud.

Nieuw informatiecentrum over voedingssupplementen

15-05-2020

Kortgeleden is het online Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid (IVG) gelanceerd.