Wachtwoord vergeten?

Contactformulieren tijdelijk buiten werking geweest

02-09-2019

Heeft u tussen vrijdag 16 en woensdag 28 augustus via onze website een aanvraag om klant te worden of een vraag via het contactformulier ingestuurd? En heeft u nog geen reactie ontvangen? Dan verzoeken wij u uw aanvraag of vraag opnieuw in te sturen.

Door technische redenen zijn beide formulieren tijdelijk buiten werking geweest. Hierdoor kan het zijn dat uw aanvraag of vraag niet bij ons is binnengekomen.

Onze excuses voor het ongemak.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Ma Vie Sans Gluten†Boekweitmeel

28-08-2019

In een batch van de†Ma Vie Sans Gluten†Boekweitmeel bio 500 gram†is een te hoog gehalte†TropaanalkaloÔden (TA)†aangetroffen. Dit†is†schadelijk†voor de†gezondheid.

Wijziging bereikbaarheid in het weekend

23-08-2019

Vanaf 1 september 2019 wijzigt onze†bereikbaarheid†op zowel zaterdag als zondag. U kunt onze klantenservice in het weekend dan op onderstaande tijdstippen bereiken via zowel telefoon, e-mail als chat.

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.