Wachtwoord vergeten?

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Ma Vie Sans Gluten†Boekweitmeel

28-08-2019

Tropaanalkaloiden zijn plantengifstoffen die van nature in sommige planten aanwezig zijn, waarschijnlijk om ze te beschermen tegen ziekten en natuurlijke vijanden. 

Het betreft batchnummer SARB170419TNB/24611 met THT 05/2020 
en EAN 3380380049743.

Bij consumptie in grote hoeveelheden kunnen de volgende bijwerkingen optreden: droge mond, verwijde pupillen, visuele beperking, tachycardie, rusteloosheid, verwarring, ruimtelijke en temporele desoriëntatie, hallucinaties, onsamenhangende spraak. Als van deze bijwerkingen wordt ervaren na inname, neem dan contact op met uw huisarts. 

Het gebruik van deze bloem als ingrediënt in een recept vermindert het risico dat alkaloïden aanwezig zijn en dus worden de risico's van het ervaren van deze bijwerkingen ook verminderd. 

Wij verzoeken u deze artikelen niet meer te verkopen, maar aan ons terug te sturen. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice

Contactformulieren tijdelijk buiten werking geweest

02-09-2019

Heeft u tussen vrijdag 16 en woensdag 28 augustus via onze website een aanvraag om klant te worden of een vraag via het contactformulier ingestuurd? En heeft u nog geen reactie ontvangen? Dan verzoeken wij u uw aanvraag of vraag opnieuw in te sturen.

Wijziging bereikbaarheid in het weekend

23-08-2019

Vanaf 1 september 2019 wijzigt onze†bereikbaarheid†op zowel zaterdag als zondag. U kunt onze klantenservice in het weekend dan op onderstaande tijdstippen bereiken via zowel telefoon, e-mail als chat.

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.