nl
fr
Wachtwoord vergeten?

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Multimin Stress

22-03-2019

Multimin stressALFytal heeft besloten de MultiMin Stress capsules (pot 90 stuks) met batch L180096 terug te halen. De capsules bevatten arachideolie. Arachideolie bevat het allergeen pinda. Het allergeen pinda staat niet vermeld op de verpakking, daardoor klopt de allergeneninformatie op het etiket niet. 

Het product kan schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid als u een vorm van pinda/noten allergie hebt en ons dringend advies is om dit product niet te consumeren indien u denkt deze vorm van allergie te kunnen hebben. Klanten die géén allergie voor pinda hebben, kunnen de MultiMin Stress capsules gerust gebruiken. 

Batch nummer: L180096 
Houdbaarheidsdatum: 02-2023 

Wij verzoeken u deze artikelen niet meer te verkopen, maar aan ons terug te sturen. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice. 

Belangrijke veiligheidswaarschuwing over Getpro ZMA

15-03-2019

Tijdens een controle van het NVWA om de kwaliteit van producten te waarborgen heeft het NVWA geconstateerd dat de ZMA Zink/Magnesum (artikelnummer 954771) van Getrpro ‘’pinda olie’ bevat.

Holland Pharma nieuwe distributeur lavera Naturkosmetik

01-03-2019

Holland Pharma is vanaf 1 maart 2019 de officiële distributeur van het Duitse natuurcosmetica merk lavera voor de Benelux. Lavera is al meer dan 30 jaar een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica.