Wachtwoord vergeten?

Holland Pharma nieuwe distributeur lavera Naturkosmetik

01-03-2019

Holland Pharma is vanaf 1 maart 2019 de officiële distributeur van het Duitse natuurcosmetica merk lavera voor de Benelux. Lavera is al meer dan 30 jaar een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica.

Volledig lavera assortiment

Het assortiment van lavera bestaat uit meer dan 200 huidverzorgings- en make-up producten. U kunt alle producten bij Holland Pharma bestellen. De huidverzorgingsproducten zijn zelfs in verschillende talen beschikbaar, namelijk Engels en de combinatie Frans-Duits. U kunt zelf kiezen welke verpakking u wilt verkopen.

Over lavera

Laverana GmbH & Co.KG produceert al meer dan 30 jaar natuurlijke cosmetica, waarbij productkwaliteit de hoogte prioriteit heeft. De producten voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt in-house ontwikkeld en geproduceerd. Inmiddels is lavera verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

Bekijk hier ons volledige lavera assortiment. 

Lavera

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.

Vertraging pakketbezorging bij PostNL

27-06-2019

PostNL waarschuwt voor de vertraging van een deel van de bestellingen als gevolg van het warme weer en een piek in het aantal bestellingen.

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

09-04-2019

Tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.