Wachtwoord vergeten?

Consumenten komen in actie voor Integrale Gezondheidszorg

16-01-2019

Er lopen diverse projecten waarin consumentenorganisaties een bijdrage leveren aan het tot stand komen van Integrale Gezondheidszorg.

  • De essentie van integrale gezondheidszorg is de focus op gezondheidsbevordering in plaats van op ziektebestrijding.
  • Samenwerking van regulier en complementair onder het motto “het beste van twee werelden”.
  • Vrije keuze voor de consument om zonder drempels zelf keuzes te maken.

De Infolijn Alternatieve Geneeswijzen krijgt al 30 jaar de vraag “Welke behandeling helpt bij mijn probleem?” Terwijl er meer dan een miljoen mensen jaarlijks gebruik maken van complementaire zorg, is die informatie nauwelijks te vinden. Daarom is zij een internet enquête gestart om uw ervaringen te verzamelen. Meedoen? 088-2424240 - www.infolijn-ag.nl

Het Platform Integrale Gezondheidszorg werkt op beleidsniveau aan dit doel en heeft de eerste integrale website en nieuwsbrief Wijzer naar Gezondheid opgezet. Hier kan de consument informatie vinden over reguliere én complementaire aanpak van gezondheidsproblemen. Iedereen die wil meehelpen om Integrale Gezondheidszorg werkelijkheid te laten worden kan zich aanmelden als vrijwilliger voor één van deze projecten of organisaties.

De Bewustwinkelen.nl Vierdaagsedrogist

16-07-2019

Voor het vijfde†jaar op rij†is†Bewustwinkelen.nl†te vinden met een†pop-up drogisterij†op de Nijmeegse Vierdaagse.

Nieuw: lavera douchegels en scrub

08-07-2019

lavera staat bekend om haar geliefde geuren. Met de nieuwe verbeterde douchegels maakt lavera die verwachting weer helemaal waar. De kwalitatieve formules bevatten een mengsel van verschillende actieve natuurlijke ingrediŽnten. De vernieuwde lijn bestaat 8 nieuwe douchegels en 1 body scrub.

Grote vraag naar verkoelende en kalmerende producten

28-06-2019

Vanwege de processierups is er op dit moment grote vraag naar producten met een verkoelende en kalmerende werking op basis van o.a. aloŽ vera, menthol of calendula. Producenten van deze producten kunnen niet allemaal voldoen aan de grote vraag. Hierdoor is de voorraad bij ons helaas beperkt.

Vertraging pakketbezorging bij PostNL

27-06-2019

PostNL waarschuwt voor de vertraging van een deel van de bestellingen als gevolg van het warme weer en een piek in het aantal bestellingen.

Aangepaste bereikbaarheid en levering tijdens feestdagen

09-04-2019

Tijdens Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren hebben wij een aangepaste bereikbaarheid en levering. Wij raden u aan uw bestelling daarom vroegtijdig aan ons door te geven.