Wachtwoord vergeten?

WEBINAR: Groeien van verkopen in het ontbijtschap.

23-09-2016

Maandagavond 26 september om 20.00 verzorgt Superfoodies een webinar. Dit is een online presentatie die vanuit huis bekeken kan worden vanachter uw eigen laptop of pc. De webinar zal plusminus 30 minuten in beslag nemen, daarna is er nog gelegenheid voor het stellen van vragen.

In deze webinar: 
* "Healthfood" trends in de UK, die ook in Nederland aan het ontstaan zijn (en hoe je daarvan nu kunt profiteren als winkelier) 
* Of de "superfood hype" inderdaad ten einde is, en hoe deze zich voort zet (en welke aanpassing je als winkelier dient te maken) 
* 1 actie die in meer dan 300 verschillende winkels in Nederland en de UK de omzet in het rawfood/superfood schap heeft verdrievoudigd en hoe je deze (zonder in te leveren op marge) kunt toepassen. 

Meld u hier aan.

Bestel nu Sinterklaas snoepgoed

30-10-2017

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 18 november zet de goedheiligman weer voet aan wal in ons land. Bestel nu uw Sinterklaas snoepgoed zoals biologische, gluten-, suiker- en lactosevrije kruidnootjes, speculaas en chocolade. OP = OP!

Varuvo website in een nieuw jasje

16-09-2017

Het is u vast al opgevallen, de website is in een nieuw jasje gestoken! De site is breder waardoor meer ruimte beschikbaar is voor (product)nieuws.

Dé Bewustwinkelen Vierdaagse drogist is geopend

18-07-2017

Voor het vierde jaar op rij heeft Bewustwinkelen.nl haar pop-up drogisterij geopend op de Wedren; het start- en finishpunt van de Nijmeegse Vierdaagse.

Terranova Life Drink wint Veggie Award 2017

22-06-2017

Terranova heeft voor de Life Drink een Veggie Award ontvangen voor Beste Supplement 2017.

Holland Pharma Informatiebeurs groot succes

12-06-2017

Afgelopen zaterdag was Graafschap Stadion de Vijverberg in Doetinchem het speelveld voor onze jaarlijkse Informatiebeurs. Wij hebben ruim 500 winkeliers en therapeuten welkom mogen heten op deze heerlijke lentedag.